Sikertelen Charity Bál - nem keltek el a jegyek

2015. november 27., péntek 06:00

Pécs, 2015. november 27. - Csodás tervek, izgatott szervezés, minden erőfeszítés megtétele a tökéletes bálért. Így indult a Szemem Fénye Alapítvány II. Charity Báljának tervezése is. De sajnos a nagy álmokat néha nem sikerül megvalósítani…

A báli jegyek ugyanis egyáltalán nem fogytak. Az alapítvány munkatársai számtalan céget és magánszemélyt (több ezer kérelem ment ki) invitáltak meg a bálra, a Díszterem mégsem akart megtelni. Pedig a befolyt összegre így karácsony előtt fokozottan szükség lenne, hiszen a gyógyíthatatlan gyermekeknek is vannak kívánságaik, amit a Szemem Fénye Alapítvány minden évben hatalmas erőfeszítésekkel valósít meg.

 

A bál szervezésében is minden elérhető eszközt kihasználtak, amellyel népszerűsíthetik jótékonysági eseményüket. Sokat gondolkodtak, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem fogynak a jegyek? Többen jelezték, hogy vidéki viszonylatban túl drága a jegy, de ők mégis úgy hitték, hogy karácsony előtti támogatási összegként, továbbá egy előkelő bálért megfizethető összeg a harmincezer forint.

hirdetés

 

Az idő azonban rádöbbentette az alapítványt arra, hogy pécsi viszonylatban a cégek, vállalkozások vagy magánszemélyek nem szeretnének, vagy nem tudnak ekkora összeget - sőt még az 50 %-os akciós jegyárat, azaz 15 000 forintot sem - kiadni, még akkor sem, ha a jó cél érdekében teszik ezt.

 

Végül az alapítvány úgy döntött pár napja, hogy meghívják a Charity Bálba a velük kapcsolatban álló, gyógyíthatatlan gyermeket nevelő családok felnőtt tagjait, hiszen sokan közülük sosem voltak még ilyen rendezvényen és nincs is lehetőségük rá, hogy valaha is részt vegyenek egy előkelő bálon. Nagy élmény ez, amellyel most a szülőket örvendeztetik meg.

 

Így lett forrásteremtő akcióból egy szívet melengető jótett. A családok kicsit kiszakadhatnak majd a szürke hétköznapokból és tán soha nem látott csillogásban lesz részük, szórakoztató műsorral és persze tánccal. Talán egy apró pillanatra alábbhagy görcsös félelmük, melyet gyermekük elvesztésének gondolata okoz az év 365 napján és emiatt az egyetlen rövid pillanat miatt a Szemem Fénye Alapítvány már elégedetten és sikeresen zárja az estet!

 

Természetesen nem mondtak le még a vendégseregről, a bál előtti pár napban kedvezményes áron kínálják a jegyet, 15 000 forintért, illetve támogatói jegyek vásárlására vagy közvetlen anyagi felajánlásra is van lehetőség az alapítvány 50800111-11083762-es bankszámla számára történő utalással!

 

Több támogató is segíti a bál létrejöttét étel és ital felajánlásával, továbbá a fellépők is kedvezményes áron adnak színvonalas műsort. Csodás tombolanyereményekkel várják a résztvevőket, igazán értékes nyeremények találnak majd gazdára.

 

Jegyek még vásárolhatóak! A foglalási szándékot az alapítvány weboldalán vagy bármely elérhetőségén jelezhetik.

 

Forrás: Szemem Fénye Alapítvány, bővebben: szememfenye.hu

Kapcsolódó cikkek

Beremend-Pécs, 2015. szeptember 18. - A Zöld Megoldás-pályázat 2011-es indulása óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend a térségben, így a Duna-Dráva Cement Kft. kiszélesíti a pályázók körét. Idén nem csak a Beremendi és a Váci Cementgyár vonzáskörzetében élőknek adott a lehetőség, hogy megvalósítsák zöld elképzeléseiket, hanem Pécs és környékének is.

Online jótékonysági árverést indított a Szemem Fénye Alapítvány, a befolyt összeggel a pécsi gyermekhospice intézményt, a Dóri Házat támogatják.

Pécs, 2014. augusztus 17. - Első alkalommal rendezi meg augusztus 22-én és 23-án a Pécsi Nemzetközi Pipatalálkozót a Pécsi Füstölgők Asztaltársaságának Hagyományőrző Egyesülete. Nemcsak a hazai és más európai országokból származó pipaimádókat, hanem az érdeklődőket is várják színes programokkal - jelentették be a hagyományteremtő rendezvény gazdái.