Rotary Club Pécs: huszonöt év jótékonyság

2016. október 29., szombat 07:05

Pécs, 2016. október 29. - Kezdetek óta kiemelten segíti a tehetséges fiatalokat a Rotary Club Pécs, amely idén ünnepli újjáalakulásának negyedszázados évfordulóját. Ebből az alkalomból szerveznek jótékonysági hangversenyt november 4-én a pécsi Kodály Központban.

A tekintélyes évfordulót ünneplő, és a délnyugat-magyarországi régió meghatározó klubjává vált közösség fő céljai között kezdettől fontos helyet kapott a tehetséges fiatalok támogatása.

hirdetés

 

Az ünnepi hangversenyen sokak által ismert fiatal pécsi művészek, Boros Misi és Mohai Zsófia is fellép a kiváló akusztikájáról már világszerte híressé vált koncertteremben.

 

A Rotary Club 25 évének kiemelkedő eseményeit a koncert helyszínén kiállítás is bemutatja. A koncert bevételét a klub ezúttal is jótékonysági projektjeinek támogatására fordítja.

 

A koncertre valamennyi jegy elkelt (frissítve: 2016. november 2.).

 

Forrás: Ferling, jegyrendelés: www.jegymester.hu

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. október 9. - Tíz év szünet után még idén újraindulhat a széntermelés a Pécstől északkeletre található vasasi bányában - mondta a Mecsek Bányászati Klaszter elnöke egy tegnapi sajtótájékoztatón.

Pécs, 2014. augusztus 21. - Idősek gondozására felvett állami támogatással élt vissza a gyanú szerint egy pécsi székhelyű alapítvány, az ügyben eljárást folytat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-dunántúli bűnügyi igazgatósága - közölte a szervezet sajtóreferense.

Pécs, 2013. október 29. - Gyártócsarnokot építtetett és a napokban megkezdte a termelést a könnyűfémöntéssel és alumínium alkatrészek előállításával foglalkozó PCI Formaöntöde Kft. Mohácson - tájékoztatta a társaság az MTI-t.