Rézlemezeket bontott a Puskin téren, de megzavarták

2013. július 13., szombat 15:38

harapofogo-1373722839.jpg

Alaposan felszerelkezve találták azt a pécsi férfi a rendőrök, aki rézlemezeket próbált ellopni egy épületről. R. Balázs ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Tegnap kora reggel bejelentés érkezett a Pécsi Rendőrkapitányságra, hogy valaki a Puskin téren bontja a volt kollégium épületének tetőterét. A helyszínre érkező járőrök elfogták a 27 éves férfit, aki már több réteg rézlemezt lebontott és azokat megpróbálta ellopni. Az elfogott R. Balázstól több lemezvágó olló, csípő- és harapófogó került elő.

hirdetés

 

A férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Vele szemben - szabadlábon hagyása mellett - a Pécsi Rendőrkapitányság folytatja le az eljárást.

 

Képünk illusztráció.

 

Forrás: police.hu/Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kapcsolódó cikkek

harkany-ovodai-biokert-ddc-1379254234.jpgHarkányi és siklósi projekteket díjaztak idén a DDC Zöld Megoldás pályázatán. A hagyományosan meghirdetett program Harkányban óvodai biokert létesítéséhez, Siklóson pedig a várkert megújításához biztosított pénzügyi forrást.

Wass Albert utca Pécsen

Döbbenetes önkormányzati ballépés az utcanévcsere hátterében.

szita-bence-gyilkosai-targyalas-1389374165.jpgPécs, 2014. január 10. - Helybenhagyta a tizenegy éves Szita Bence gyilkosaira első fokon kiszabott tényleges életfogytig tartó szabadságvesztést a Pécsi Ítélőtábla mai jogerős határozatában.