Rendőrök mentettek meg egy kisfiút Kozármislényben

2013. június 1., szombat 15:59

2013. június 1., szombat - Rendőrök mentették meg szombaton a baranyai Kozármislenyben annak a kisfiúnak az életét, aki majdnem megfulladt egy gyorskötözőtől - tájékoztatta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

A közlemény szerint a négyéves gyermek az utcán találta a műanyag gyorskötözőt, a nyakára tette, és játékból megszorította. Amikor a gyermek apja észrevette, hogy baj van, próbálta levenni, de nem tudta, ezért hívta a mentőket.     Mivel a gyermek fulladozott, és a lehető leghamarabb a segítségére kellett sietni, a mentők riasztották a rendőröket, akik néhány percen belül a helyszínre értek, és levágták róla a gyorskötözőt.

hirdetés


A kisfiú kórházba került, az orvosok szerint a rendőrök gyors beavatkozása mentette meg az életét.
 

(mti)

Kapcsolódó cikkek

Harkány, 2016. december 31. - A kormány egymilliárd forintos állami támogatásban részesítette Harkányt, az összeget a város gyógyfürdőjének fejlesztésére fordítják - jelentette be Tiffán Zsolt, a térség fideszes országgyűlési képviselője a múlt héten, sajtótájékoztatón.

Pécs, 2014. június 21. - Keresztes László Lóránt pécsi önkormányzati képviselőt indítja polgármesterjelöltként a választásokon az LMP - közölte a párt baranyai szervezete az MTI-hez tegnap eljuttatott közleményében.

Pécs, 2016. május 19. - Baranya megyében 1020 hektár termőföld árverésével folytatódik a Földet a gazdáknak program május 20. és június 3. között - tájékoztatta a megyei kormányhivatal az MTI-t.