Rajtaütöttek a dealereken

2013. január 23., szerda 16:09

police-1359022841.jpg

Január 22-én, este éppen kábítószereladás közben kapták rajta a dealereket a rendőrök egy pécsi benzinkútnál. A hatóság marihuánát és több százezer forintnyi készpénzt foglalt le. A három férfi ellen eljárás indult. A később elvégzett vizsgálatok alapján az elkövetők maguk is kábítószerhasználók lehetnek.

Még aznap este hajszálpontosan ugyanilyen akciót hajtott végre a rendőrség Szigatváron is, ahol szintén három dealert sikerült elfogni, bizonyítékként kábítószert és készpénzt lefoglalva.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. május 3. - Új szerb ortodox kápolnát emeltek Pécsett, a két ókeresztény hittérítőről, Szent Andronikoszról és Juniáról elnevezett épületet a szerb ortodox egyház első számú vezetője, Irinej pátriárka szentelte fel.

Pécs, 2014. június 27. - Az uniós csatlakozásunk óta rendkívül népszerűvé vált külföldi munkavállalás előnyei mellett napjainkban egyre több szó esik a kockázatokról. Ezek jelentős részét egy munkaerő-kölcsönző céggel való együttműködés segíthet kiküszöbölni.

katalin-puszta-tuz2-1382771578.jpgA szerda hajnalban a Túronyhoz közeli Katalin-pusztán meggyulladt tízezer szalmabála még mindig lánggal ég, ezért a siklósi tűzoltók folyamatos felügyeletet látnak el a helyszínen - tette közzé honlapján a megyei katasztrófavédelem.