Pécsről ad szárnyakat a Red Bull

2015. július 9., csütörtök 07:00

red-bull400-1436377134.jpgBudapest, 2015. július 9. - Kizárólag pécsiek rajzolhatják a világ egyik legnagyobb energiaital-gyártójának reklámjait - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Bulyáki Mónika, a Cartoon Garage rajzstúdió kreatív vezetője a műsorban elmondta, hogy 23 éve rajzolják már a Red Bull energiaital reklámjait Pécsett, a stúdió tizenegy munkatárssal dolgozik.

hirdetés

 

Az egyes reklámok ötleteit külföldről kapják, ezután elkészítik a figuraterveket, és ha ezeket a cég elfogadja, akkor kezdődik a tényleges animációs munka - tette hozzá.

 

Mint megjegyezte, hagyományos technikát használnak, tehát mindent kézzel rajzolnak, csak a felvétel digitalizált. Egy reklámfilm elkészítése két-három hónapig tart.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

A  BIOKOM Nonprofit Kft. megrendelése alapján Pécs közigazgatási területén több mint 2000 hektáron, kettő napon át: 2014. május 29-én (csütörtök) és 30-án (péntek) este 18 órától 21 óráig repülőgépes légi-kémiai szúnyoggyérítést végeznek.

Pécs, 2016. február 11. - Elfogadta Pécs idei költségvetését a baranyai megyeszékhely közgyűlése.

Az elmúlt két napban eddig közel 80 mm csapadék esett Pécsett, ez nagyjából két havi mennyiségnek felel meg. További 20-30 mm-re lehet számítani még, de már erős széllökések nélkül. A BIOKOM szakemberei az előrejelzés pillanatától folyamatos készenlétben álltak, félszáz szakember, több műszakban, tucatnyi munkagéppel együtt.