„Pécsi Különóra Választó” harminc bemutatóórával

2016. szeptember 6., kedd 17:00

Pécs, 2016. szeptember 6. - Szombaton, szeptember 10-én 14-től 19 óráig „Pécsi Különóra Választó” programmal várja a családokat a Pécsimami Közhasznú Egyesület a Belvárosi Általános Iskolában.

A résztvevők egy helyen, néhány óra alatt megismerhetnek harmincféle szabadidős foglalkozást, beszélgethetnek az oktatókkal és a gyerekek ki is próbálhatják a foglalkozásokat 30 perces  bemutatóórák keretében.

 

A rendezvénnyel azoknak kívánnak segíteni, akik még keresik, hogy mit csináljon a gyermek szabadidejében, és azoknak is, akik már járnak valamilyen foglalkozásra, de nem biztos, hogy az a legmegfelelőbb a gyermek érdeklődése, tehetsége és adottságai alapján.

hirdetés

 

A bemutatóórák között a kamasz, kisiskolás, óvodás, bölcsődés korú gyermeket nevelő és kisbabás családok is találnak nekik szóló lehetőségeket.

 

Az idegen nyelv iránt érdeklődők német, angol és olasz foglalkozásokon vehetnek részt, az iskolai teljesítmény javítását tanulástechnikai, matematikai, mozgásterápiás, programozási és otthoni számítógépes  kurzusok bemutatása segíti.

 

A labdarúgó-Eb és az Olimpiai játékok után megnövekedett az érdeklődés a különböző sportágak iránt: a rendezvényen labdarúgás, úszás, babúszás, torna, ritmikus gimnasztika és különböző küzdősportok (judo, karate, kempo, kung-fu) is megismerhetők, kipróbálhatók lesznek.

 

Közkedveltek a különböző zenés-táncos foglalkozások is: néptánc, balett, akrobatikus rock 'n' roll, fashion dance, társastánc és modern tánc órán vehetnek részt szombaton a gyermekek.

 

Színjátszó, cirkuszművészeti és kézműves csoportok is bemutatkoznak, a legkisebbeket pedig dalos-játékos foglalkozásokkal várják.

 

A pontos "órarend" itt tekinthető meg: pecsimami.hu/pecsi-kulonora-expo-bemutato-orak

 

A program ideje alatt (14.00-19.00 óráig) nem szükséges behajtási engedély a Belvárosi Általános Iskola (Pécs, Megye u. 15.) megközelítéséhez, ebben az időszakban parkolási díjat sem kell fizetni a környéken.

 

A belépés ingyenes.

 

Forrás: Pécsimami Közhasznú Egyesület, bővebben: pecsimami.hu

Kapcsolódó cikkek

harkany-legifelvetel400-1420206188.jpgHarkány, 2015. január 3. - A kormány rendkívüli, 215 millió forint célzott támogatást adott Harkánynak. Az önkormányzat a pénzt a tulajdonában lévő fürdő fejlesztésére fordíthatja - mondta Tiffán Zsolt országgyűlési képviselő a fürdővárosban még az óév utolsó napján tartott sajtótájékoztatón.

wakeboard1-400-1440323924.jpgPécs, 2015. augusztus 23. - A lassan magunk mögött hagyott hosszú hétvégén Pécs két olyan létesítménye vált látogathatóvá, amely korábban el volt zárva a nagyközönség elől. Megnyitott a Tüskésréti-tónál kialakított Central Wakeboard és Szabadidő Park, valamint a püspöki palota kertje, az abból nyíló „titkos alagút” és a székesegyház délkeleti tornya.

hazassag-hete-2014-400-1391952261.jpgPécs, 2014. február 8. - A családok bővüléséhez és a házasságkötések számának növekedéséhez is hozzájárultak a kormány elmúlt csaknem négy évben tett intézkedései - mondta a sajtó képviselőinek Soltész Miklós szociális és családügyért felelős államtitkár a házasság világnapja alkalmából meghirdetett pécsi programsorozat megnyitója előtt.