Pécsi civil pályázat: fórum a tudnivalókról

2016. április 21., csütörtök 06:00

Pécs, 2016. április 21. - Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata április 19-én  meghirdette 2016. évi pályázatát a pécsi civil szervezetek számára. A pályázattal kapcsolatban fórumot rendeznek, amelyen részletes tájékoztatást és felkészítést kaphatnak az érdeklődő civil szervezetek a pályázattal, annak elkészítésével, a projektek menedzselésével és az elszámolással kapcsolatban.

A fórumot április 22-én, pénteken 14.30 órakor a Civil Közösségek Házában (Pécs, Szent István tér 17.) tartják. A rendezvény vendége lesz dr. Páva Zsolt polgármester és Lengvárszky Attila, a Civil Kuratórium elnöke.

hirdetés

 

A pályázati felhívás elérhető: pecs.hu

 

Minden érdeklődőt vár a Nevelők Háza Egyesület.

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2016. január 29. - Megszavazta a pécsi közgyűlés csütörtöki ülésén az új vásárcsarnok felépítéshez szükséges, mintegy 14 ezer négyzetméteres telek megvásárlásáról szóló előterjesztést.

a félelemkeltés menete Pécsett

Érthetetlen a városi médiumok reakciója a hétfői tüntetésre. A Bama 1000 főnek minősíti a kb. 500 - nagyrészt Somogyból importált - menetelőt, a Pécsi Stop pedig békés felvonulásról ír. Ezzel szemben a valóság...

A Zsolnay Kulturális Negyedben található Zsolnay Étterem felkerült a Népszabadság kiadványának 50 legjobb hazai éttermet összesítő listájára, melyet az ország meghatározó  gasztrobloggerei állítottak össze.