PÉCSEXPO: idén újra, már harmincadszor

2014. március 8., szombat 15:35

pecsexpo400-1394283134.jpgPécs, 2014. március 8. - Június elején újra megrendezik a PÉCSEXPO-t, a régió egyik legsikeresebb és legnépszerűbb ipari és kereskedelmi kiállítását, amely évtizedeken át igazi pezsgést hozott a Mecsek aljára.

Megújulásának köszönhetően a programsorozat az elmúlt években folyamatosan bővülő kiállítói körrel és növekvő látogatottsággal bizonyította, hogy Pécs emblematikus rendezvényére a XXI. században is igény és szükség van. 2013-ban már több mint 220 kiállító jelent meg az Expo Centerben, és az előzetes regisztráció alapján valószínű, hogy a 30. PÉCSEXPO-n ennél is többen lesznek.

hirdetés

 

- A vevőkkel történő személyes kapcsolatfelvétel minden cég számára nélkülözhetetlen, még az internetkorszakban is - hangsúlyozta Bognár Szilárd, az idén június 5-től 8-ig zajló esemény főszervezője. - Ez a legjobb módja a vásárlói igények felmérésének és a sikeres üzlethez nélkülözhetetlen bizalom kialakításának. A PÉCSEXPO sikerének titka, hogy fórumot teremt ezekhez a személyes találkozásokhoz, ahol az érdeklődők testközelből ismerhetik meg a kiállítók termékeit, a cégek pedig begyűjthetik az első kézből érkező visszajelzéseket.

 

A vásáron idén is három fő gazdasági ágazat képviselteti magát: az ipar, a kereskedelem és a szolgáltató szektor. A már hagyományosnak mondható módon a standok többsége akciókkal és nyereményjátékokkal várja a látogatókat, de lesznek különféle szakmai és közönségprogramok is.

 

A vásárnaptárban a helyi cégek külföldi piacra jutását elősegítő nemzetközi üzletember találkozó és a kamarával együttműködve horvát gazdasági nap is helyet kapott.

 

Bővebben: www.pecsexpo.hu

 

Forrás: Expo Szervező Kft.

Kapcsolódó cikkek

daindol-tuz-20140107-1-400-1389208533.jpgEgy kétszintes, százhúsz négyzetméteres családi ház gyulladt ki kedden este Pécs-Mecsekoldalban.

torok-kori-kut400-1413050376.jpgPécs, 2014. október 12. - Idrisz baba Kerjela nevű kútját mintegy ötmillió forintos összegből állították vissza eredeti állapotába a Török Nemzetközi Együttműködési és Fejlesztési Ügynökség (Turkish International Cooperation and Development Agency - TIKA) szakembereinek javaslatára a török kormány anyagi áldozatvállalása mellett.

Bécs-Pécs, 2014. szeptember 5. - Aggasztja a Pécsi Sörfőzde Zrt. vesztesége az osztrák sör- és ásványvízgyártó Ottakringer anyavállalatot, ennek ellenére jelentősen javította eredményét a fél évben.