Nyugdíjba megy Márta István

2015. június 30., kedd 18:56

hm20150114-402-1435683502.jpg

Négy évet töltött a Zsolnay Negyed ügyvezetőjeként, kedden fogadta el a közgyűlés nyugdíjba vonulásának igényét.

Augusztus 31- től megy nyugdíjba a Zsolnay Örökségkezelő Nkft. ügyvezetője. 

Páva Zsolt köszönetét fejezte ki, amiért munkájával hozzájárult ahhoz, hogy a Zsolnay Negyed ismertebbé és kedveltebbé váljon a kultúrakedvelők körében és persze Pécs polgárai között.

hirdetés

 

"Márta Istvánnak köszönhető, hogy a cég meghatározó szereplője lett a pécsi kulturális turizmusnak, az értékőrzésnek és teremtésnek."

 

Páva Zsolt elmondta, hogy - polgármesteri kulturális stratégiai főtanácsadóként - a továbbiakban is számít Márta István munkájára, helyét Vincze Balázs veszi át.

Kapcsolódó cikkek

borton400-1426949265.jpgKomló, 2015. március 22. - Komló lakosainak többsége támogatja, hogy az önkormányzat pályázzon egy büntetés-végrehajtási intézet építésére. A városban ez ügyben tartott véleménynyilvánító szavazás eredménye szerint a terv 73 százalékos támogatottságot élvez azok körében, akik voksoltak.

Pécs, 2016. január 12. - Mától feloldják a kedvezőtlen időjárás következtében kialakult balesetveszély miatt csütörtökön elrendelt látogatási tilalmat a pécsi parkerdőkben - közölte a területeket gondozó Biokom hétfőn az MTI-vel.

Pécs, 2016. november 7. - Nem várt műszaki akadályba ütköztek a víziközmű-felújítást végző szakemberek a Magyarürögi úton, ahol a Tettye Forrásház munkatársai október óta dolgoznak a hálózat korszerűsítésén. Úttest alatti átfúrással kezdték meg az új vízvezeték építését annak érdekében, hogy elkerüljék a Magyarürögi út lezárását, egy a nyomvonalon lévő szikla miatt azonban az elkövetkezőkben más technológiával kell folytatni a munkálatot.