Női brutalitás a pécsi buszon

2012. június 20., szerda 10:30

kiskutyát buszra vinni veszélyes

A kiskutyán szakadt el a cérna az ideges ellenőrnőnél. A jövőben pszichológiai vizsgálattal előznék meg a fenékbe rugdosáshoz hasonló eseteket.

A pécsi médiumok tájékoztatása szerint a Tüke Busz elbocsátotta azt az ellenőrnőt, aki a napokban erőszakosan viselkedett egy utassal, sőt, tettlegességhez is folyamodott. Megoszlanak a vélemények, hogy a kistestű kutyával buszra szállt hölgy szabálytalanul utazott-e vagy sem, az azonban tény, hogy az ellenőr minősíthetetlen hangnemben kiabált vele, majd végül fenékbe is rúgta.

hirdetés

A beszámolók szerint a hölgy éppen érvényesíteni akarta jegyét, ezért a kutyára még nem tudta feladni a szájkosarat. Saját elmondása szerint megtette volna, amennyiben az ellenőr nem akadályozta volna meg ebben, aki először 10000 forintra meg akarta bírságolni, majd erőszakkal visszatartotta a hölgyet, amikor az az eljárást megelégelve el akarta hagyni a buszt. Az utas ekkor félrelökte az ellenőr kezét, mire az fenékbe rugta. A bántalmazott hölgy a rendőrségen feljelentést tett.

A botrány hatására a Tüke Busz elbocsátotta dolgozóját, mondván, hogy a legproblémásabb utassal sem lehet ilyen modorban bánni.

Kapcsolódó cikkek

papirdarvak2-400-1414869961.jpgPécs, 2014. november 1. - Hagyományaikat folytatva a Pécsi Köztemető gyermekparcellájában elevenítette fel az elhunyt gyermekek emlékét a pécsi székhelyű Szemem Fénye Alapítvány.

5-1354368616.jpgHa pénzről van szó, felejtsük el az érzelmeket és gondolkodjunk hosszú távon! János Zsolt elemző, az AWD Magyarország vezérigazgatója konkrét tanácsokat is adott a pécsi Gazdasági Fórumon.

mecseknadasd-kapaszkodo-keszul1-1389650170.jpgA Magyar Közút november 4-én adott munkaterületet külső kivitelezőknek a 6-os főút Mecseknádasdhoz közeli szakaszán a korábbi rézsűcsúszás miatti burkolatleromlás helyreállítására. A projekt mintegy 25 millió forintos támogatási összegből valósulhatott meg.