Módosult a Tettye Forrásház üzletszabályzata

2013. december 10., kedd 13:50

A működési engedély kiadásával együtt a Tettye Forrásház Zrt. által benyújtott üzletszabályzatot is elfogadta a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal, így életbe lépett az ágazati szabályozásváltozások miatt módosított dokumentum.

Az üzletszabályzat rögzíti a jogszabályok által meghatározott működési keretet és azokat a feltételeket, amelyek szükséges a felhasználók és a szolgáltató együttműködéséhez – így például részletes tájékoztatást ad a felek jogairól, kötelezettségeiről. Segíti az ügyfeleket abban, hogy eligazodjanak, emellett hasznos tudnivalókat is tartalmaz például az ügyintézések, számlázás módjáról, a hibajavítások, ellenőrzések menetéről. Az aktualizált szabályzat kiegészült például az előre fizetős mérőkkel kapcsolatos információkkal, de változott a társasházi különbözetek elszámolási módja is. 

hirdetés

Az üzletszabályzatot az idei évtől a víziközmű cégek felügyeleti szervének is jóvá kell hagynia.

 

A szabályzat elérhető a Tettye Forrásház Zrt. Búza téri ügyfélszolgálati irodájában és a szolgáltató weboldalán, a www.tettyeforrashaz.hu címen (Ügyfélszolgálat/Üzletszabályzat menüpont).


Forrás: TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

Kapcsolódó cikkek

2013. június 1., szombat - Rendőrök mentették meg szombaton a baranyai Kozármislenyben annak a kisfiúnak az életét, aki majdnem megfulladt egy gyorskötözőtől - tájékoztatta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

Szászvár, 2015. május 21. - A kivitelező elkezdte a szászvári volt püspöki rezidencia felújításának munkálatait, így a várkastély középkori műemlék-együttese hamarosan visszanyerheti régi fényét. A mintegy 500 millió forintos rekonstrukció az Európai Unió, valamint a magyar állam képviseletében eljáró Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) támogatásával valósul meg.

ny-1358764141.jpgVajon csalódna az az amerikai turista, aki a New York Times ajánlására Pécset választaná úti célul?