Mikulásfutás a Dóri Házért

2013. december 3., kedd 21:55

mikulasfutas-2013-1386104001.jpgVidám közösségi programra, mikulásjelmezben futásra hív diákokat, családokat, magánszemélyeket a Szemem Fénye Alapítvány. Az indulók jelenlétükkel és részvételi díjuk befizetésével a pécsi Dóri Házat, Magyarország első gyermekhospice házát támogatják.

Futhatnak, sétálhatnak, vagy akár végig is táncolhatják a résztvevők a körülbelül 2 kilométernyi távot. A mezőny a pécsi Kossuth térről indul és a Rákóczi út, Felsőmalom utca, Király utca, Széchenyi tér és az Irgalmasok útján keresztül érkezik vissza a kiindulási ponthoz.

hirdetés

 

Regisztrációra előzetesen a [email protected] e-mail címen vagy a (72) 526-658-as telefonszámon, illetve a helyszínen is lehetőség lesz.

 

Részvételi díj: 2000 Ft, diákoknak 1000 Ft.

 

Találkozó december 6-án, pénteken 13.30-kor a Kossuth téren.

 

A jótékonysági esemény plakátja ide kattintva letölthető.

 

Forrás: Szemem Fénye Alapítvány

Kapcsolódó cikkek

deak-haz-paks-1381980547.jpgÚjabb, 5,1 milliárd forint támogatást ítélt meg a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) dél-dunántúli turisztikai attrakciók, szolgáltatások fejlesztésére - tájékoztatta a regionális fejlesztési ügynökség szerdán az MTI-t.

Beremend-Pécs, 2015. szeptember 18. - A Zöld Megoldás-pályázat 2011-es indulása óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend a térségben, így a Duna-Dráva Cement Kft. kiszélesíti a pályázók körét. Idén nem csak a Beremendi és a Váci Cementgyár vonzáskörzetében élőknek adott a lehetőség, hogy megvalósítsák zöld elképzeléseiket, hanem Pécs és környékének is.

Ötszázezer forintnyi támogatást biztosít a DRB Bank nyolc kiválasztott dél-dunántúli civil szervezet közül annak, amelyik a legtöbb szavazatot kapja a pénzintézet Facebook-oldalán keresztül. A december 16-ig tartó, háromhetes játékban szavazók között hétfőnként ajándékokat sorsolnak ki.