Mentőhelikopter vitte kórházba az árokba esett férfit

2014. január 11., szombat 12:40

Pécs, 2014. január 11. - Egy három méter mély árokba esett és gerincsérülést szenvedett egy férfi Homorúdon, a sérültet mentőhelikopterrel vitték kórházba - írta a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A közlemény szerint a férfi fát vágott a település határában, amikor a baleset bekövetkezett. A segítségére siető mohácsi tűzoltóknak láncfűrésszel kellett megtisztítaniuk a helyszínt, hogy kiemelhessék őt az árokból.

hirdetés

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

szamarful-fesztival-1408387149.jpg

Több mint 100 ingyenes családi programmal vár kicsiket és nagyokat a III. Szamárfül Családi Fesztivál a Zsolnay Kulturális Negyedben augusztus 22-24. között.  Pécs legnagyobb gyermekfesztiváljára minden évben több ezer család látogat el, hiszen a Zsolnay Örökségkezelő NKft. a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt tartalmas kikapcsolódást kínál ezen a nyárvégi hétvégén.

Sors Tamás, Vivat Bacchus, Bóbita és Weisz Fanni - pécsi hírességek élőben és a tévében a szeptember 28-29-i „Itthon vagy! Magyarország szeretlek!” hétvége szombatján. Ugyanezen a napon ingyenes a belépés a pécsi múzeumok állandó kiállításaira, az időszakos tárlatokat pedig fél áron lehet látogatni.

zrinyi-kiallitas400-1473223687.jpg

Pécs-Szigetvár, 2016. szeptember 7. - Négynapos nemzetközi történészkonferencia kezdődött Pécsen, rajzkiállítás nyílt, valamint kegyeleti szentmisét tartottak Szigetváron. A Zrínyi Miklós - Szigetvár 1566 Emlékév keddi eseményeiről számolunk be.