Megújult kiállítótér a pécsi Természettudományi Múzeumban

2013. december 19., csütörtök 16:00

Megújult kiállítótérrel és új gyermekfoglalkozásokkal, időszakos kiállítással várja a látogatókat a pécsi Természettudományi Múzeum - tájékoztatták az MTI-t a létesítmény fenntartói.

Mint az a Janus Pannonius Múzeum közleményéből kiderült, az intézmény hófehér falakkal, valamint a téli madárvédelemmel foglalkozó JóMadarak című foglalkozással várja a gyerekcsoportokat.
   

hirdetés

A kiállítótér mellett a múzeum foglalkoztató terme is folyamatosan szépül: a pécsi Szent Mór Iskolaközpont tanulói kétheti rendszerességgel érkeznek a létesítménybe, és munkájuknak köszönhetően a gyűjtemény pillangói, madarai, ürgék, őzek, farkasok elevenednek meg a falakon festmények formájában.
   

Az állandó kiállítás mellett a Bird Photography.hu csoport Madarak földön, égen 2013 című fotókiállítása is megtekinthető a múzeumban december 21-ig minden nap 10 és 16 óra között - tették hozzá a közleményben.

 

Forrás: MTI

 

Tovább információk a múzeum honlapján.

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. november 26. - Az agresszív kereskedelmi gyakorlat miatti panaszok voltak a legjellemzőbbek a baranyai megyeszékhelyen működő Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Irodához forduló ügyfelek körében.

Pécs, 2017. január 6. - Csaknem 600 millió forintos beruházással kétezer négyzetméteres üzemcsarnok épül befektetők számára a Pécsi Ipari Parkban - közölte Csizi Péter, a város fideszes országgyűlési képviselője az MTI-vel annak kapcsán, hogy a közelmúltban aláírták a projekt támogatási szerződését.

zsinagoga2-400-1392213792.jpgPécs, 2014. február 13. - Mintegy 110 millió forintból indul a pécsi zsinagóga belső restaurálása, valamint a pécsi és baranyai zsidóság történetét bemutató kiállítás kialakítása - jelentették be a baranyai megyeszékhelyen.