Megtámadták Páva Zsolt lányát!

2013. április 5., péntek 11:17

get-item-1365153840.jpg

Április 5-én,pénteken hajnalban brutális támadás érte Pécs polgármesterének lányát,amikor egy rendezvényről tartott hazafelé.

"Mára virradó hajnalban brutális támadás érte a 20 éves kislányomat Pécsett. Barátaival szórakozott egy egyetemi rendezvényen, majd onnan indult haza gyalog, a belvároson keresztül. Az úton egy férfi követte, próbált vele szóba elegyedni, de ez nem sikerült. Majd ezt követően szexuális zaklatás szándékával megtámadta a lányomat, aki szerencsére képes volt védekezni, így sikerült megakadályoznia a legrosszabbat, ami egy nővel történhet. Védekezés közben azonban nagyon súlyosan megsérült. A támadó eltörte az arccsontját, az orrát, szétszaggatta a ruháit, testén számos zúzódás található. Jelenleg is kórházi ápolásra szorul.

hirdetés

Bízom abban, hogy a rendőrség mielőbb kézre keríti az elkövetőt azért, hogy más lányával, gyermekével ne fordulhasson elő ugyanez, ne követhessen el újabb bűncselekményeket az illető.

 

A lányom személyes kérését tiszteletben tartva tájékoztatom a média képviselőit, hogy a családunk most először és utoljára nyilatkozott ebben a megrázó témában, innentől arra koncentrálunk, hogy minél előbb felépüljön a lányom testben és lélekben is.

 

Köszönöm a megértésüket!

 

 

Páva Zsolt
Pécs polgármestere"

 


Kapcsolódó cikkek

tf400-1391057676.jpgMintegy négyszáz millió forint összegű európai uniós és állami támogatást nyert Pécs a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a Pécsi Vízmű üzemeltetése alatt a városi víziközmű-vagyonon megvalósított beruházásokhoz. A Környezet és Energia Operatív Programok (KEOP) konstrukció keretében, a 2007-2013-as európai uniós fejlesztési ciklusban zajló, jelentős fejlesztések a város teljes vízellátó rendszerének biztonságára hatással voltak, emellett a szennyvíztisztítás, szennyvíziszap-kezelés korszerűsítését segítették elő.

Pécs, 2016. április 23. - Újabb ingyenes vezetett séta indul most szombaton és vasárnap délután Pécsen. Ezúttal az Alliance Francaise és az Irány Pécs Turisztikai Nonprofit Kft. szervezésében, amelynek keretében a Pécs hangjain keresztül ismerkedhetünk meg a várossal.

Az OTP Bank nem ért egyet egy ellene lezajlott devizahitel-perben meghozott ítélettel, és várhatóan felülvizsgálati kérelemmel fordul a Kúriához - reagált a hitelintézet a Pécsi Ítélőtábla bankot elmarasztaló, jogerős ítéletére.