Megkéselték az éjféli mise után

2013. december 26., csütörtök 18:44

Az éjféli miséről tartott hazafelé az az idős hölgy, akit házának kapujában támadott meg ismeretlen tettes.

A rendőrség nyomoz.

Az asszony mohácsi úti otthonába tartott hazafelé a ráczvárosi templomban tartott éjféli miséről, amikor az őt már percek óta követő férfi mellé lépett, és mellkason szúrta. A nő életét kutyája mentette meg, az állat az udvarból kirontva leteperte és elüldözte a támadót.

Az asszonyt kórházba vitték, jelenleg is ápolják, lánya a blikk.hu-nak írt levelében így ír az esetről:

hirdetés

 

"Miközben édesanyám kinyitotta az utca felőli kaput, az őt követő támadó váratlanul elébe került, és szó nélkül egy késsel a mellkasa fölé szúrt, majd pedig több kisebb és nagyobb vágást ejtett rajta, a karján és a vállán. Édesanyám lélekjelenlétének köszönhetően – aki hangosan kiabálva szólította az udvarban tartózkodó kutyáját – a már nyitott kapun a kutya a támadóra vetette magát, a földre lökte, és valószínűleg a ruháját és a karját megtépte" 

A nő fotót is küldött a portálnak édesanyjáról, valamint az őt megmentő kutyáról.

 

214884-131225-karacsony-keseles-no-kutya-olvasoi-foto-600-1388081433.jpg

Az ismeretlen tettes ellen pedig súlyos testi sértés vádjával nyomoz a rendőrség.

 

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. január 22. - Páva Zsolt szerint az általa irányított település hamarosan az öt legolcsóbb magyar nagyváros egyike lesz.

katved-ppower2-400-1423543713.jpgPécs, 2015. február 10. - Együttműködési megállapodást írt alá a Pannon Hőerőmű Zrt. és a Baranyai Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A két szervezet a jövőben közös gyakorlatokat és továbbképzéseket szervez, valamint összehangoltan dolgozik a pécsi erőmű még biztonságosabb üzemeltetése érdekében.

Pécs, 2015. november 1. - Ha egy gyermek elveszíti szüleit, őt árvának nevezzük. Ha egy házastárs elveszíti férjét vagy feleségét, özvegynek hívjuk. Ha egy szülő elveszíti gyermekét, arra nincsen szavunk. Szavakkal nem tudjuk kifejezni a veszteséget, ám mint minden évben, a Szemem Fénye Alapítvány idén is közös megemlékezést tart. Mindenszentek napján, november 1-jén 17 órakor, az Örök Gyermek Emlékműnél az alapítvány közös gyertyagyújtásra várja a gyászoló sorstársakat.