Magyarürögi út: forgalomkorlátozás, rendőrlámpa

2016. szeptember 25., vasárnap 07:00

utmunkak400-1474744246.jpg

Pécs, 2016. szeptember 25. - Vízhálózati munkák kezdődnek szeptember 26-án a Magyarürögi úton. A Tettye Forrásház Zrt. szakemberei nyomáscsökkentő aknát építenek ki a közműves vízellátó rendszeren, amelynek eredményeként javulni fognak a Völgyi dűlő nyomásviszonyai.

A korszerűsítés következtében forgalomkorlátozás lép életbe - a munkálatokhoz igazodva két ütemben: szeptember 26-tól, hétfőtől várhatóan két héten át a Magyarürögi út - Fülemüle utca kereszteződésében dolgoznak a munkagépek, így az egyik sávot kb. 30 méter hosszan lezárják. Ezt követően a Magyarürögi út - Völgyi dűlő kereszteződésben lesz forgalomkorlátozás, szintén kb. két hétig.

hirdetés

 

A közlekedést rendőrlámpás irányítás segíti.

 

A munkálatok alatt a vízellátás biztosított lesz, a környéken lakók csak időszakos nyomásesésre, rövid ideig tartó vízhiányra számíthatnak, az érintett ügyfeleket szórólapon is értesítik.

 

A Tettye Forrásház Zrt. kéri az arra haladókat, figyeljék a tájékoztató táblákat és fokozott óvatossággal közlekedjenek az úttesten zajló munkavégzés miatt. A szolgáltató köszöni a lakosság és a közlekedők türelmét, megértését.

 

Forrás: Tettye Forrásház Zrt., képünk illusztráció

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. szeptember 10. - Magas fogyasztásra hivatkozva, vízóra-ellenőrzés ürügyén próbáltak bejutni ismeretlenek hétfőn egy Építők úti lakásba Pécsett. Nem jártak sikerrel, a szemfüles lakó ugyanis kérte az igazolványukat, amelyek hiányában zárva maradt előttük az ajtó - közölte a Tettye Forrásház, amelynek bankszámlaszáma megváltozik.

hm20150114-402-1435683502.jpg

Négy évet töltött a Zsolnay Negyed ügyvezetőjeként, kedden fogadta el a közgyűlés nyugdíjba vonulásának igényét.

Öntözőrendszereket és vetőmagcsomagokat kaptak hátrányos helyzetű családok a baranyai Egyházasharasztiban. Az izraeli cégek és a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány adományait Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete és Hegedűs Zsuzsa miniszterelnöki főtanácsadó, az alapítvány kuratóriumi elnöke adta át csütörtökön.