Lezárult a „vízműháború”

2013. április 29., hétfő 15:50

Szombat óta nyilvánosak a szerződések, a város honlapján elérhetőek azok a megállapodások, amelyekkel pont került a Pécsi Vízmű körül kialakult jogvitára, így mindenki számára megismerhető valamennyi részlet.

Köszönet illeti a pécsi polgárokat, akik szimpátiájukkal, támogatásukkal erőt adtak nekünk a legnehezebb időkben is, hogy az egyik legfontosabb közműszolgáltató ismét a miénk, pécsieké lehessen.
Köszönetet kell mondanunk a kormánynak a hathatós segítségért és nem feledkezhetünk meg a magyar médiáról sem, akik türelmes és mértéktartó viszonyulásukkal megkönnyítették a dolgunkat akkor is, amikor a tárgyalások úgy indokolták, hogy nem adhattunk bővebb információt nekik.
Hálásak vagyunk Trócsányi László párizsi nagykövetnek, aki a közvetített a francia féllel és nem feledkezhetünk meg Dominique Mangin D’Ouince-ről, a Suez Environnement vállalatcsoport képviselőjéről sem, az ő érdemei is elévülhetetlenek a megállapodás létrejöttében. 

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

karacsonyfa-pecs-mti-soki-tamas-1385476402.jpgNovember 29-én, pénteken indul a baranyai megyeszékhelyen a Pécsi Adventi Kézműves és Mesevásár, amely több mint nyolcvan programot kínál az érdeklődőknek - hangzott el az esemény mai sajtótájékoztatóján.

Leonardo lova ezzel csatlakozik a „Ragyogjon kékben” világméretű kampányhoz. 

banyaszati-muzeum2-400-1392787161.jpgPécs, 2014. február 19. - Ismét látogatható a Mecseki Bányászati Múzeum Pécsen. Az intézményt Fónagy János parlamenti államtitkár tegnap nyitotta meg az érdeklődők előtt.