Kozármislenyben drogkertészetet számoltak fel a rendőrök

2013. március 21., csütörtök 16:20

Több mint száz tő vadkendert és több millió forint készpénzt foglalt le a rendőrség Baranya megyében. Két embert őrizetbe vettek – közölték csütörtökön.

Az erről szóló közlemény szerint a nyomozók a növényeket, a pénzt, valamint drog előállításához szükséges berendezéseket egy kozármislenyi férfi házában találták. Testvérének pécsi lakásában további "kábítószergyanús anyagokra" és terjesztéshez használt eszközökre bukkantak.

A házkutatásokat azután tartották, hogy felmerült: a 29 éves férfi kábítószer termesztésével és értékesítésével foglalkozik. A rendőrök ellene és 30 éves pécsi nővérével szemben eljárást indítottak, emellett kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

hirdetés

 

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

A vádlott telefonon adott interjút egy hírportálnak, és élesen bírálta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó rendőrök szakmai hozzáértését - közölte a Somogy Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-vel. A polgármester ugyanis kijelentette: „számos olyan esettel találkoztam, amikor maguk a rendőrök tüntették el a bizonyítékokat”.

Pécs, 2015. november 6. - A Tettye Forrásház Zrt. tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy az informatikai rendszer fejlesztése miatt a mai napon a Búza téri ügyfélszolgálati irodájában a személyes ügyfélfogadás szünetel.

zoldbusz-pfz1-400-1411819277.jpgPécs, 2014. szeptember 28. - Az evopro csoport meghívására a Pannon Filharmonikusok is részt vett a Modulo buszcsalád elektromos hajtású prototípusának próbaútján. A társulat szeptember 24-én a Kodály Központtól indulva tett egy próbakört Pécs utcáin.