Komló: a Lungo Drom a nyertes

2013. május 14., kedd 11:23

2013. május 14., kedd - Hegedüs Norbert, a Lungo Drom jelöltje fideszes támogatással nyerte meg a kenderföldi körzetben az önkormányzati képviselő-választást.

A fideszes Hoppál Péter arról beszélt, hogy vereséget szenvedett az MSZP a vasárnapi időközi választáson Komlón, ahol Hegedüs Norbert, a Lungo Drom jelöltje fideszes támogatással nyerte meg a kenderföldi körzetben az önkormányzati képviselő-választást.

hirdetés


Szerinte ez azt mutatja, a komlói emberek tisztán látják, hogy Komló ma már sokkal jobban teljesít, mint 2010 előtt, hiszen a fideszes vezetés ledolgozta a város 3,5 milliárdos adósságának nagy részét, amit végül a kormány segítségével 400 millióra sikerült csökkenteni. Szerinte az MSZP Komlón a múltat jelenti, a jövő a Fideszé, és a komlóiak a jövőt választották.

 

(mti)

Kapcsolódó cikkek

18-1354368995.jpgJúnius 23-án nyilvános eskütétellel avatják fel azokat, akiket Baranya polgári védelmi szervezeteibe osztottak be. A polgármesterek szerint a homokzsákcipeléshez nem kell egyenruha és eskütétel.

nick-udvar-1372088897.jpg

Megújuló közterek, gyümölcsfaültetés bölcsődékben és óvodákban, kiskertek az intézmények udvarán, művészi installáció a Nick udvarban, kutyafuttató bővítése, megszépülő Balokány-liget és  Béke-park – csak néhány a civil szervezetek programjai közül, akik a város civil pályázatán nyertek.

Pécs, 2015. július 2. - Az Ágoston téren és Hirden is megindulnak a csapadékcsatorna-rendszer fejlesztésének kivitelezési munkái. A júliusi ütemben nemcsak folytatódik a csatornahálózat fejlesztése, hanem megkezdődik a hordalékfogók cseréje is.