Kodály Központ: pályázat ingyenes teremhasználatra

2013. november 3., vasárnap 11:50

kodalykozpont400-1383475861.jpgIdén már második alkalommal hirdet pályázatot pécsi civil szervezetek részére a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. (ZSÖK) a Kodály Központ termeinek díjmentes használatára.

A ZSÖK a pécsi civil szervezetek munkáját kívánja segíteni azzal, hogy a Kodály Központ helyiségeit évente összesen nyolc napra pályázati úton térítésmentesen biztosítja konferenciák, illetve hangversenyek, koncertek szervezése céljából.

hirdetés

 

Olyan szervezetek jelentkezését várják, amelyek a professzionális rendezvények megszervezéséhez, lebonyolításához megfelelő háttérrel rendelkeznek, de költségvetési kereteik vagy jótékonysági céljaik a Kodály Központ teremhasználati díjainak kifizetését nem teszik lehetővé.

 

A Kodály-pályázatot évente két alkalommal, két részletben, fél évados átfedéssel hirdetik meg, mindig egy teljes évadra. Az idei második kiírás keretében felhasználható négy napra 2013. december 1-jei beadási határidővel, a 2014. január 1-től 2014. június végéig és a 2014. szeptember 1-től 2014. december 31-ig tartó időszakokban tervezett programokkal lehet pályázni.

 

További tudnivalókért kattintson ide.

 

Forrás: varoslako.pecs.hu, fotó: Fmvh

Kapcsolódó cikkek

Bár a hvg.hu oldalon megjelent statisztika szerint Pécs csak a 13. helyen áll a közbiztonságot minősítő ranglistán, mégsem dőlhetünk hátra, mondván: nálunk minden rendben van. Sőt, senki nem nyugodott meg attól, hogy vannak Pécsnél rosszabb közbiztonsággal rendelkező megyeszékhelyek.

ivokut-mezoszel400-foto-laufer-laszlo-dunantuli-naplo-1443246946.jpgPécs, 2015. szeptember 26. - Idén már a második pécsi iskolában avattak ivókutat a gyerekek ötletei és munkája eredményeként. Csütörtökön a Mezőszél Utcai Általános Iskola udvarán adták át azt a Zsolnay ivókutat, amelyet a diákok a Tettye Forrásház tavaszi pályázatán nyertek.

2013. május 6., hétfő – Hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt ismeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tesz a Magyar Szocialista Párt a Pécsi Vízművel kapcsolatos önkormányzati megállapodás miatt – jelentette be Tóth Bertalan, a párt országos elnökségének tagja hétfői sajtótájékoztatóján, Pécsen.