Kicsiknek és nagyoknak is vonzó a PÉCSEXPO

2014. május 13., kedd 07:00

Pécs, 2014. május 13. - A PÉCSEXPO több évtizedes hagyományai közé tartozik, hogy a kiállítók soraiban egyaránt megtaláljuk a város és a régió nagy cégeit és kisvállalkozásait egyaránt. Így nem csoda, hogy a standok mérete is a néhánytól több száz négyzetméterig terjed.

Az idei, sorban a harmincadik PÉCSEXPO egyik legnagyobb kiállítója a Nyitrai Csoport lesz. A Pécsett fél tucat márkát forgalmazó, gépjármű-kereskedelemmel és szervizeléssel foglalkozó cégcsoport a három évvel ezelőtti újrakezdés óta folyamatosan jelen van az expókon, így egyértelmű volt számukra, hogy az ideit sem hagyják ki.

 

hirdetés

- Széles körben ismert, pécsi cégcsoportként egy ilyen jelentős, többezres látogatottságú rendezvényről nem hiányozhat a vállalat. Már csak azért sem, mert a helyi kereskedések közül mindenki ott lesz, a jelenlétnek presztízs-értéke is van - mondta el Bauerné Nyitrai Tímea, a cégcsoport marketingvezetője. - A kiállítás szerencsés időzítésének köszönhetően június elején a pécsiek mellett rengetegen érkeznek a környező településekről is, akik mind felkereshetik a kiállítói területünket, találkozhatnak ajánlatainkkal. A PÉCSEXPO legfőbb funkciója az értékesítés mellett az érdeklődés felkeltése, a márkapaletta bemutatása, hiszen a kiállításon pozitív élményekben részesülő látogató később visszatér a márkakereskedésbe is - sorolta a további érveket Bauerné.

 

A június 5-8. közötti expón a cégcsoport egyes márkakereskedései kisebb akciókkal, nyereményjátékokkal várják majd az érdeklődőket.

 

Mindezzel nem lesznek egyedül: a kétszáznál is több vállalat jelentős része csak erre a hétvégére szóló attrakciókkal és ajánlatokkal várja a látogatókat. Érdemes lesz tehát június elején mindenkinek kilátogatni és alaposan körülnézni az Expo Centerben!

 

Forrás és további információk: Expo Szervező Kft.

Kapcsolódó cikkek

bajnai_pécs.jpg

EXKLUZÍV: Bajnai Gordon a PécsiPlusznak arról számolt be, hogy a jövőben mérsékelt jobboldali, konzervatív közéleti személyek megjelenésére számítanak az Együtt 2014 háza táján.

orban-viktor1-pecsen20150428-400-1430245893.jpgPécs, 2015. április 28. - A kormány becsületbeli ügynek tekinti, hogy sikeres várossá tegye Pécset, miután az önkormányzati választáson nagy bizalmat kapott a polgármester és a képviselő-testület - mondta mai pécsi látogatásán Orbán Viktor miniszterelnök.

Pécs, 2014. november 14. - Az új uniós agrártámogatási rendszer feltételeiről, valamint a magyar agráriumban hamarosan egyre nagyobb problémát jelentő generációváltásról tartottak konferenciát Pécsen. A K&H agrárszakmai estek előadás- és konzultációsorozat keretében dr. Vásáry Miklós, a Földművelésügyi Minisztérium Agrárközgazdasági Főosztályának EU referense, Lakics Péter, a Lakics Gépgyártó Kft. ügyvezető igazgatója, Kürti Tamás, a Kürt Zrt. alelnöke, valamint Hegyi Ádám, a KBC Securities vállalati pénzügyi tanácsadási területének igazgatója tartott előadást.