Keresztes László Lóránt az LMP polgármesterjelöltje

2014. június 21., szombat 11:00

Pécs, 2014. június 21. - Keresztes László Lóránt pécsi önkormányzati képviselőt indítja polgármesterjelöltként a választásokon az LMP - közölte a párt baranyai szervezete az MTI-hez tegnap eljuttatott közleményében.

A 39 éves közgazdász-geográfus Keresztes László Lóránt 2010 óta önkormányzati képviselő a városban, és vezeti az LMP megyei szervezetét. Az eddig jórészt térinformatikával, szervezéssel, kutatással foglalkozó jelölt kétgyermekes családapa.

hirdetés

 

Az LMP minél több szervezettel meg akar állapodni civil jelöltek indításáról, és ezeket az együttműködéseket a város érdekében megfogalmazott célok és kezdeményezések érdekében alakítják ki - írták a közleményben.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

m60-meghosszabbitva-felhajto400-1438399998.jpgBudapest-Pécs, 2015. augusztus 1. - Elkészült az M60 gyorsforgalmi út meghosszabbított szakasza, így péntek délutántól az autósforgalom elkerülheti Pécset - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF).

Pécs, 2016. december 9. - Megállapodást kötött a Zsolnay név használatáról Pécs városa a Zsolnay család három tagjával. A dokumentumot csütörtökön írta alá Páva Zsolt polgármester a baranyai megyeszékhelyen.

A pécsi polgárok szavazatai alapján dr. Meskó Sarolta tüdőgyógyász főorvosnak ítélte oda tizenegyedik alkalommal a Tüke-díjat a Tüke Alapítvány kuratóriuma. A kitüntetést tragikus hirtelenséggel bekövetkező halála miatt férje, dr. Lénárd László vette át - számol be a PécsMa.hu hírportál.