Kávé újra-töltve

2014. június 24., kedd 22:49

cooltour-1403645885.jpg

A belváros népszerű romkocsmája, a Cooltour Café két hete nyitotta újra kapuit.

Új kezekben, tisztábban...

A korábban egy szegedi pár üzemeltette kocsma új esélyt kapott a Király utca közepén.

Jellegzetes hangulatának és frekventált helyének köszönhetően sokak kedvence volt, különösen az egyetemisták körében.

A régi vezetés azonban kétes hírnek örvendett a városban.

 

A pár vállalkozásai közé tartozik a decemberben bezárt Ruhaparty- használt ruházati bolt-, illetve a Szegeden jelenleg is működő Cooltour Café.

hirdetés

Noha ők maguk szegediek, minden a pécsi kávézóból indult.

Pénzügyi nehézségeik (ki nem fizetett tartozások,stb.-a szerk.) miatt a ruhabolt bezárására és a kávézó eladására kényszerültek.

 

"Mert előírás"

 

Az ingatlanra ráfért némi karbantartás. A design nem változott, a falak csak egy frissítő festésen estek át, az emeleten viszont jól elkülönült a férfi és a női mosdó, továbbá egy személyzeti wc-vel is kibővült a blokk.

És persze egy kiadós takarítás sem hiányozhatott, hiszen "egy romkocsma nem attól romkocsma, hogy piszkos".

A belső udvart pedig már fal választja el a foghíjtelken parkoló autók látványától.

 

Régi célok, új alapokon

 

Az elképzelés nem változott: egy egyedi, kedvelhető hely, ahová mindenki szívesen tér be, legyen az házi szörpöt szürcsölő diák, egy jó koncertre vágyó baráti társaság, vagy bárki, aki szívesen szakadna ki a hétköznapiságból.

Mindezt talán az eddiginél is frisebb lendülettel, ötletekkel, a szabályok betartása mellett valósítva meg.

 

Sok sikert!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Budapest, 2016. december 10. - A Zsolnay név egy kereskedelmi márka, ami családra utaló jellegét elveszítette, a név árujelzővé vált, amit kizárólag a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. használhat - közölte a társaság pénteken az MTI-vel a Zsolnay név használatáról Pécs városa és a Zsolnay család három tagja között született csütörtöki megállapodásra reagálva. Ha az érintett felek továbbra is folytatják jogsértő magatartásukat, akkor a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. feljelentést tesz ellenük - olvasható  a levelükben.

bv-bovites1-400-1386372046.jpgÚj körletrészekkel jelentősen csökkentették a zsúfoltságot a Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben. A pécsi beruházás az országos bv-parancsnokság idei férőhely-bővítési programjának első állomásaként 86 millió forintból valósult meg. Negyedével, huszonnéggyel nőtt a férőhelyek száma.

banyaszati-muzeum2-400-1392787161.jpgPécs, 2014. február 19. - Ismét látogatható a Mecseki Bányászati Múzeum Pécsen. Az intézményt Fónagy János parlamenti államtitkár tegnap nyitotta meg az érdeklődők előtt.