Jogerősen hét év börtönt kapott a mohácsi rajztanár

2013. november 12., kedd 15:20

Pécs, 2013. november 12. - Két év három hónapról hét évre súlyosította a Pécsi Törvényszék a tanítványaival erőszakoskodó mohácsi rajztanár börtönbüntetését ma meghozott hozott jogerős ítéletében.

A törvényszék megalapozottnak találta az ügyben első fokon eljáró Pécsi Járásbíróság határozatát, és Bosnyák Mihályt szemérem elleni erőszak miatt marasztalta el, mellékbüntetésként a közügyek gyakorlásától hét évre, a tanári foglalkozástól örökre eltiltotta.

hirdetés

 

A bíróság új eljárásban hozott döntést az ügyben. Bosnyák Mihályt a mohácsi bíróság korábban felmentette a nemi erkölcs elleni bűncselekmények vádja alól, de a törvényszék eljárási szabályok megsértése miatt azt az ítéletet hatályon kívül helyezte.

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

jotekonysagi-konyvvasar400-1449989065.jpgPécs, 2015. december 13. - A baranyai megyeszékhely második jótékonysági könyvvására december 15-én nyitja meg kapuit Törékeny Életek címmel, ahol mindenki számára lehetőség nyílik arra, hogy megtalálja az érdeklődési körének megfelelő kötetet és ajándékot.

Szekszárd, 2015. március 23. - Összességében 1,1 százalékkal, mintegy tízmilliárd forinttal csökkentek a főbb adónemekből befolyt bevételek a Dél-Dunántúlon 2014-ben az előző évhez képest - tájékoztatta a múlt héten az MTI-t a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-Dunántúli Regionális Adó-főigazgatósága.

Pécs, 2016. augusztus 21. - Hétfőtől, augusztus 22-étől várhatóan négy éjszakán át folytatódik a pécsi közterületeken lévő vadgesztenyefák harmadik körös permetezése aknázómoly kártevő ellen. Augusztus 23-án megtörténik a virágágyak permetezése is. Kedvezőtlen időjárás esetén a munkálatok tolódhatnak.