Jelzőlámpa-felújítás a Mohácsi úti csomópontnál

2014. augusztus 20., szerda 09:00

6-os-mohacsi-engel-csomopont-utcakereso-hu400-1408477378.jpgPécs, 2014. augusztus 20. - A 6-os főút - Mohácsi út - Engel János utca csomópontban a vezérlőberendezés meghibásodása miatt jelenleg sárgán villognak a jelzőlámpák. A Magyar Közút országos jelzőlámpa-rekonstrukciós fejlesztési programjának részeként augusztus 21-én, csütörtökön kezdi el a kivitelező a csomópont jelzőlámpáinak és vezérlésének a felújítását.

Az új vezérlőberendezést várhatóan augusztus 25-én, hétfőn üzemelik be. Addig a sárgán villogó jelzések sem működnek majd a kereszteződésben, ezért a szakemberek veszélyt jelző táblákat és 30 km/órás sebességkorlátozást vezetnek be.

hirdetés

 

A beruházó és a kivitelező arra kéri a lakosokat, hogy a csomópont és a gyalogos-átkelőhelyek környékén fokozott óvatossággal közlekedjenek, minden esetben figyeljék a kihelyezett táblák jelzéseit. A csúcsidőszakokban szükség esetén a rendőrség irányítja majd a forgalmat.

 

Fontos! Rendőri forgalomirányítás esetén nem a jelzőtáblák utasításai, hanem a rendőri karjelzés az irányadó.

 

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt. és Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság
Térkép: utcakereso.hu

Kapcsolódó cikkek

hal.jpgHaltolvajokat fogtak el a rendőrök Kovácsszénáján, 2013 február 8-án reggel. A helyi tóból közel fél tonna nemes halat fogtak ki, és pakoltak zsákokba.

Pécs, 2015. január 14. - Az ivóvízhálózat karbantartása miatt január 15-én, csütörtökön 8.00 és 12.00 óra között átmeneti vízzavarosodás és nyomásesés várható Pécsen, az Esze Tamás, Janus Pannonius, Mária, Bástya utcák és az Ágoston tér, Alsóhavi utca, Lánc utca, Rákóczi út, Kórház tér, Klimó György utca által határolt területen - tájékoztatta portálunkat a Tettye Forrásház.

q-1370531658.jpg

Május eleje óta kiemelt figyelemmel kezelik azt a titokzatos járványt, ami vokány térségében ütötte fel a fejét. Eddig 22 főt ápoltak a pécsi klinikán, jelenleg senki nem fekszik bent a "Q láznak" hívott betegséggel, melynek az eredetét még mindig kutatják.