Ismét „közlekedett” a Nagy család, és még fog is

2014. május 22., csütörtök 07:00

kozlekedik-baranya1-400-1400705128.jpgPécs, 2014. május 22. - Szombaton rendezte meg az országos „Közlekedik a család” vetélkedő megyei döntőjét a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a Budai Vámnál lévő Megyer Autócentrum autós és kerékpáros ügyességi pályáján.

A népszerű közlekedésbiztonsági versenyen nyolc vállalkozó kedvű család mérte össze tudását közlekedési tesztlap kitöltésében, autós ügyességi pályán és egy jelzőtábla-puzzle összerakásában. A családok közt indult a tavalyi megyei győztes csapat, Nagy Sándor és családja is.

hirdetés

 

Az eredmények összesítését követően az első helyen idén holtverseny alakult ki a címvédők, valamint Szegő Zsombor és családja között, ezért a családfők ismét összemérték tudásukat a vezetéstechnikai pályán, ahol a szoros versenyben Nagy Sándor diadalmaskodott.

 

A baranya megyei versenyen így másodikak Szegőék lettek, harmadik helyezést ért el a Juhász család.

 

A legjobb eredményt elérő Nagyék vesznek részt szeptember 13-án a zsámbéki Driving Camp Hungary közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központban megrendezésre kerülő egész napos országos döntőn. Az országos verseny fődíja egy Skoda Rapid Spaceback gépkocsi, a további nyeremények bel- és külföldi üdülések, üzemanyag-utalványok.

 

Forrás és fotók: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

 

kozlekedik-baranya2-620-1400705243.jpg

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. július 8. - Két évtizede nem volt akkora érdeklődés a Magyar PR Szövetség valamely rendezvénye iránt, mint az első nyári PR Akadémia megnyitóján, a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karán.

nagy-haboru-emlekei-kiallitas-pte400-1391274353.jpgAz Osztrák-Magyar Monarchia első világháborúban szolgálatot teljesített egészségügyi dolgozóinak állít emléket az a kiállítás, amely pénteken nyílt a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán.

furdo400-1455837151.jpg

Pécs, 2016. február 19. - A Modern városok program keretében ötszázmillió forintot biztosít a kormány az új pécsi sportközpont és élményfürdő megtervezésére, engedélyezésére és előkészítő munkálataira - közölte Csizi Péter országgyűlési képviselő csütörtökön sajtótájékoztatón.