Hibajavítás miatt forgalomkorlátozás a Siklósi úton és a Mártírok útján

2014. augusztus 13., szerda 14:35

pecs-siklosi-ut400-utcakereso-hu-1407933402.jpgPécs, augusztus 13. - Csőtörést javítanak a Tettye Forrásház szakemberei Pécsett a Siklósi út 25. számnál. A meghibásodást még ma elhárítják, az útburkolat helyreállítási munkálatai miatt azonban útszűkület lassíthatja a forgalmat.

A mai naptól a Siklósi út 42-44. előtt 5-10 méter hosszan lezárják a városból kivezető oldal belső sávját. Az útszakasz helyreállítása az út kezelőjének elvárása és előírása szerint zajlik majd, várhatóan augusztus 26-án indulhat meg újra a forgalom az érintett szakaszon. A hibajavítás alatt ma délután rövid ideig tartó, átmeneti vízhiány előfordulhat a környéken.

hirdetés

 

Szintén dolgoznak a munkagépek a Mártírok útján és a Nagyszeben utcában, ahol egy megsüllyedt csatornaszakaszt cserélnek a szakemberek. A munkálat miatt a Mártírok útja-Nagyszeben utca kereszteződésében félpályás útlezárást vezettek be, itt várhatóan augusztus 25-ig végeznek az útburkolat helyreállításával.

 

A szolgáltató kéri az autósokat, a fenti szakaszokon fokozott figyelemmel közlekedjenek. Köszönik a lakosság és a közlekedők türelmét, megértését.

 

Forrás: TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt., térkép: utcakereso.hu

Kapcsolódó cikkek

harkany-zold-1382162399.jpgNagy összegű támogatást nyert Harkány Város Önkormányzata a Bio- és megújuló energiafelhasználás startmunka mintaprogram támogatása” pályázaton, melyet 2012 szeptemberében a Baranya Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjához nyújtott be. A polgármesteri hivatal korszerűtlen fűtési rendszerét biomassza üzemelésű kazán beépítésével modernizálták.

a félelemkeltés menete Pécsett

Érthetetlen a városi médiumok reakciója a hétfői tüntetésre. A Bama 1000 főnek minősíti a kb. 500 - nagyrészt Somogyból importált - menetelőt, a Pécsi Stop pedig békés felvonulásról ír. Ezzel szemben a valóság...

Pécs, 2014. március 29. - Jelzett a szén-monoxid-érzékelő tegnap hajnalban egy pécsi családi házban. Az érzékelő a megnövekedett gázkoncentráció miatt fény- és hangjelzést adott, amellyel még idejében felébresztette a ház lakóit.