Hétfőn elindítja a fűtésszolgáltatást a PÉTÁV

2013. szeptember 27., péntek 19:00

Tekintettel a meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban várható hűvös időjárásra a PÉTÁV Kft. szeptember 30-án, hétfőn elindítja a fűtésszolgáltatást azon épületekben, ahol a lakóközösségek erről másképpen nem rendelkeznek - tájékoztatta portálunkat a cég.

A távhőellátó rendszer szabályozástechnikája követi az időjárás változásait, ha napközben nem indokolt a fűtés, a fűtési berendezések automatikusan leállnak.

hirdetés

 

A lakóközösségeknek arra is lehetőségük van, hogy egyedileg rendelkezzenek a fűtésszolgáltatás igénybevételéről. A lakók többségének igénye alapján a lakóközösség képviselője jelentheti be a szolgáltatásra vonatkozó igényeket a PÉTÁV ügyfélszolgálatán.

 

A cég ezúton is kéri ügyfeleit, hogy a fűtési rendszer levegősödésének elkerülése érdekében tartsák nyitott állásban a radiátorszelepeket a fűtés beindulásáig.

 

Forrás: PÉTÁV Kft.

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. március 19. - Nem tartja meg a jövő hétre hirdetett, a Baranya, Somogy és Tolna megyét érintő ötnapos sztrájkot a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (SZAKSZ), miután a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt. (DDKK) ígéretet tett a béremelésre vonatkozó követelése teljesítésére.

pecsexpo-motoros400-1396496476.jpgPécs, 2014. április 3. - Ha június, akkor PÉCSEXPO. Szakmai és családi programokkal, partnertalálkozókkal és helyszíni akciókkal várja a kiállítókat és a vendégeket Pécs és Baranya legjelentősebb, három éve újjászületett ipari és kereskedelmi vására.

turistamuzeum400-foto-baumann-jozsef-1412410659.jpgPécs, 2014. október 4. - A Mecsek Egyesület és a baranyai túramozgalom történetét bemutató turistamúzeum nyílt a pécsi belvárosban.