Hét elfogatóparancs volt érvényben ellene

2013. január 9., szerda 12:00

borton-1357730709.jpg

Elfogtak kedd este Pécsen egy 45 éves férfit, aki ellen hét elfogatóparancs volt érvényben, majd a körözés alatt álló lányát is őrizetbe vették. A férfi már a kecskeméti börtönben van.

Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a baksai férfit pécsi lakásán a megyei főkapitányság felderítő osztálya és a mélységi ellenőrzési és közterületi szolgálat kommandósai közös akcióban fogták el.

hirdetés

 

A férfi ellen az elfogatóparancsokat hivatalos személy elleni erőszak, testi sértés és vagyon elleni bűncselekmények miatt adták ki, valamint azért, mert nem vonult be a büntetés-végrehajtási intézetbe a letöltendő börtönbüntetését megkezdeni.

 

A házkutatás során a lakásban betöréshez használt eszközök kerültek elő, amelyekről a férfi elismerte, hogy a tulajdonát képezik.

 

A szóvivő elmondta: a rendőrök kedd este elfogták egy Pécshez közeli családi házban a férfi 27 éves lányát, egy hegyszentmártoni lakost is, aki a rendőri felszólítás ellenére megpróbált elrejtőzni a lakásban, az ágyneműtartóban bújt el, de a kommandósok megtalálták. A nő ellen vagyon elleni bűncselekmény miatt volt érvényben elfogatóparancs.

 

A férfit a kecskeméti börtönbe szállították, ahol megkezdte szabadságvesztésének letöltését, a nőt pedig őrizetbe vették és Pécsen helyezték el - tette hozzá a szóvivő.

 

(mti)

Kapcsolódó cikkek

vizfo400-1383628011.jpgNemrég fejeződött be a Barlangbejáratok biztosítása és lezárása, műszaki létesítményeinek korszerűsítése a Mecsek és a Villányi-hegység területén című projekt, amelynek munkálatai még tavaly kezdődtek a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóságnál. A természetvédelmi célú beruházás az Új Széchenyi Terv jóvoltából valósulhatott meg, teljes költségvetése 66 millió forint volt.

sforza-lo400-1396022080.jpgPécs, 2014. március 27. - Lekerült a kordon a Leonardo da Vinci által megálmodott hatalmas ló másáról, amelyet a Széchenyi téren állítottak fel. Most már szabadon közel lehet hozzá menni, és megtapogathatja minden kíváncsiskodó.

Pécs, 2014. július 8. - Két évtizede nem volt akkora érdeklődés a Magyar PR Szövetség valamely rendezvénye iránt, mint az első nyári PR Akadémia megnyitóján, a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karán.