Három nap, ötven dolgozó - az eredmény: megújulás

2014. október 2., csütörtök 06:00

Pécs, 2014. október 2. - A METRO ötvenedik születésnapja alkalmából indított karitatív programja keretében a pécsi áruház munkatársai felújításokat végeztek a Testvérvárosok Terei Általános Iskolánál.

Az áruházlánc 50. születésnapja alkalmából a pécsi METRO ötven dolgozójának és háromnapi munkájuknak eredményeképpen a Testvérvárosok Terei Általános Iskola kerítése jobb állapotban és új színben pompázik az ott dolgozók, tanulók, a kerületben lakók nagyon örömére.

hirdetés

 

Rimár Gergely a pécsi áruház igazgatója elmondta: „a METRO 50. születésnapja alkalmából karitatív programot indított el a vállalat, melynek keretében nemcsak Pécsett, hanem országszerte segíti a rászorulókat. A szombathelyi áruházunk a Gencsapáti Gyermekotthont támogatta, a debreceniek a Családsegítő és Gyermekjóléti Központtal működtek együtt, míg a szegedi METRO többek között véradást szervezett. Ezen kívül számos más városban tervezik a helyi áruház dolgozói az adománygyűjtést, a hátrányos helyzetűek megsegítését. A karitatív programban a helyi áruház dolgozói is aktívan részt vesznek, így már számos alkalommal segítettek egy-egy óvoda, iskola, gyermekotthon felújítási munkálatainak elvégzésében.”

 

Forrás: METRO Kereskedelmi Kft.

Kapcsolódó cikkek

brasko-istvan-laszlo-rotary-advent2015-ddc400-1450239830.jpgPécs, 2015. december 16. - A Duna-Dráva Cement Kft. idén is csatlakozott a Pécsi Rotary Club adventi meglepetés-sorozatához, és százezer forinttal támogatott egy kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákot, Braskó István Lászlót, a Pécsi SZC Angster József Szakképző Iskola tanulóját.

A rendőrség nyomozást indított szexuális bűncselekmény vádjával egyelőre ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló fantomkép alapján keresik a férfit, ám több információt és a képet nem hozhatták nyilvánosságra - a nyomozás érdekében. A rendőrség január 10-én arról tájékoztatta portálunkat, hogy kiderült, nem erőszakolták meg a sértettet.

Pécs, 2014. március 18. - Átadták Magyarország első egyetemének mintegy félmilliárd forintból felújított épületét Pécsen. A létesítmény péntektől látogatható csoportosan.