100 késszúrás

2013. május 24., péntek 11:55

keseles-1369306943.jpg

Egy nő meghalt, egy férfi pedig kórházba került, miután egy támadó feltehetően késsel megsebesítette őket csütörtökön Pécsen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A gyilkossággal a nő volt férjét - dr. L. Norbert Tamást - gyanúsítják, akit a rendőrség már le is tartóztatott.

A közlemény szerint az eset kora reggel történt egy Melinda utcai társasházban. Az elkövető valószínűleg féltékenységből vagy bosszúból támadt a két emberre. A 44 éves nő több mint 100 késszúrást kapott, ő a helyszínen belehalt sérüléseibe. A férfit a mentők kórházba szállították.

hirdetés

 

A volt férj - aki állatorvosként dolgozott, majd miután munkanélküli lett, hidegburkolóként próbált boldogulni - már régóta zaklatta az áldozatot. 

 

A rendőrség több emberen elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Nem kizárható, hogy a gyilkos később magával is végezni próbált, ám nem járt sikerrel.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. július 1. - Az önkormányzat tervei szerint még a nyáron megkezdődhet a közbeszerzési eljárás a több mint húsz éve lakatlan huszonöt emeletes pécsi magasház bontására - nyilatkozta Csizi Péter alpolgármester.

katvedigazolvany400-1377186156.jpgTöbb lakossági bejelentés érkezett, hogy magukat a katasztrófavédelem munkatársainak álcázó személyek járják Mohács utcáit. A tűzvédelmi készülékeket ellenőrző „szakemberek” hivatalos papírok nélkül, az egyenruhához hasonló civil ruhában próbáltak tűzoltó készülékeket eladni. Nyakukban katasztrófavédelem feliratú igazolványnak tűnő papír van.

legparna-1357646469.jpg

Míg minden lehetséges médiafelületen az eljövendő új buszmenetrendet dicsérik, a keserű igazság az, hogy Pécs tömegközlekedése egy cseppet sem vált megbízhatóbbá. Bár Baranya idei telét nem jellemezték a nagy mínuszok, és nagyobb mennyiségű hó is ritkán esett le, az utasok naponta számolnak be a médiumoknak kimaradó járatokról, ritkított menetrendről, lerobbanó járgányokról. Nem kell hangsúlyoznunk, hogy nem "puccs" áll a háttérben, ez csupán a tömegközlekedés "normál" működése.