Forgalomkorlátozások lesznek a Táncsics utcában

2013. augusztus 25., vasárnap 21:15

tancsics-1377458338.jpgAugusztus utolsó hetében fametszést végez a BIOKOM Nkft. a régi Kertvárost átszelő Táncsics Mihály utca teljes hosszában. Mindez többnyire csak részleges forgalomkorlátozással jár: rövid szakaszokon sávlezárásra kell számítani, a közlekedést tájékoztató táblák segítik. Azonban augusztus 27-én, kedden az utca egy részét órákra teljesen lezárják - derül ki a cég honlapján olvasható felhívásból.

A fametszés miatt a Táncsics Mihály utca és a Siklósi út találkozásánál a Siklósi útról a Táncsics Mihály utcára bevezető útszakasz teljes lezárásra kerül augusztus 27-én, kedden 9-től 12 óráig. Ebben az időszakban a lezárt szakaszt a helyi járatú buszok a BIOKOM Központi Irodaépülete (Siklósi út 52.) és a Lidl Áruház közötti úton kerülik el, térnek rá a Siklósi útról a Táncsics Mihály utcára.

hirdetés

 

A munkálatok ideje alatt a közlekedők megértését és türelmét kéri a BIOKOM.

 

Képünk forrása: www.utcakereso.hu

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. április 10. - Bérleti díj megfizetése nélkül használhatnak civilek üresen álló belvárosi üzlethelyiségeket a baranyai megyeszékhelyen. A második alkalommal meghirdetett akciótól pezsgőbb életet, nagyobb forgalmat remél a városi vagyonkezelő Pécs Holding Zrt.

Beremend, 2016. szeptember 30. - A Duna-Dráva Cement Kft. által létrehozott Zöld Megoldás-pályázat keretében közösségi herbárium és oktatóközpont, valamint környezettudatos nevelésre és pihenésre alkalmas park valósult meg a településeken. A Palkonyai Önkormányzat herbáriumában a természetben megtalálható gyógy- és fűszernövényeket mutatja be, míg a villányi Teleki Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium megújult kertje a közösségi programokat szolgálja.

magashaz-a-mecsekoldalrol400-c-pilise-gabor-1390037803.jpgNapokon belül elhárulnak a jogi akadályok a több mint két évtizede lakatlan huszonöt emeletes pécsi magasház bontása elől - mondta a megyei kormánymegbízott kedden újságíróknak.