Fesztivállal nyit a Melinda parki KÉK-Zöld Iroda

2014. szeptember 11., csütörtök 06:00

kek-zold-melinda-plakat400-1410369855.jpgPécs, 2014. szeptember 11. - Gyerekprogramok, színház, élő kívánságműsor, bográcsfőzés és koncertek várják szeptember 13-án a Melinda parkban található KÉK-Zöld Irodába kilátogatókat.

A KÉK-Zöld Iroda szeptember 12-én, 15:30-kor tartandó protokolláris felavatását követően szombaton, azaz szeptember 13-én igazi családi fesztivállal várja a kertvárosiakat és pécsieket a KÉK-Zöld Iroda.

 

Az KÉK-Zöld Irodának helyet adó közösségi ház elkészültének megünneplése érdekében kerül sor a MELINDA FESZTIVÁLRA, melyre a házigazda Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület és szervező Ökováros-Ökorégió Alapítvány a következő programokkal várja az érdeklődőket:

 

Fesztiválzenekar
9:30-tól a Fekete Gyémánt Fesztivál Fúvószenekar menetzenéjével és mazsorettek felvonulásával indul a program

hirdetés

 

Táncbemutató és mazsorettek
10:00-tól Kertváros ovisainak és iskolásainak táncbemutatója lesz látható a Melinda parkban felállított színpadon, mely produkciót mazsorettek felvonulása kísér.

 

Panelprogram-tájékoztató
10 órától panelprogram-tájékoztatóra kerül sor, amelyen kifejezetten a környék lakosainak igényei, problémái kerülnek a középpontba.

 

Színház
11 órától a pécsi gyerekek egyik kedvence, a Márkus Színház előadása lesz látható a Melinda parkban.

 

Kívánságműsor
12 és 14 óra között Pécs legnépszerűbb rádiója, a Rádió 1 tart élő kívánságműsort a KÉK-Zöld Iroda megnyitójához csatlakozva.

 

Táncház
14:15-től a tánckedvelők számára népi táncházat rendeznek a szervezők.

 

Borkultúra
15 órától a Bacchus Borklub adja elő a „A mi borunk” című műsorát.

 

Koncertek

A zenekedvelők számára 17:00 és 17:50 között a Vívat Bacchus, míg 18:30 és 19:30 között a Dirty nancy biztosítja a talpalávalót.

 

Egész napos programok

Megrendezik a már hagyományos KÉK Kupa focibajnokságot, és kitelepül a Tüke Piac is. A helyi szolgáltatók, vállalkozások, civil szervezetek részvételével bográcsozást is rendeznek.

 

A KÉK-Zöld Iroda megtekintése, Olvasóliget, szabadtéri játékok, kölyök-KRESZ, lovaglás, íjászat, kézműveskedés, látvány-lekvárfőzés, állatsimogató is várja az Melinda parkba kilátogatókat.

A szervezők minden érdeklődő részvételére számítanak.

 

Forrás: Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt., bővebben: www.okovaros-okoregio.hu

 

kek-zold-melinda-plakat600x800-1410369824.jpg

Kapcsolódó cikkek

poszt-1370267892.jpg

A korábbi évekhez hasonlóan elsöprő népszerűségnek örvend a POSZT. A jegyek döntő része elfogyott, a verseny- és a kiemelt off-programok közül már csak néhányra kaphatók belépők. Országszerte nagy az érdeklődés az előadások iránt.

Pécs, 2016. szeptember 20. - Tudomány és technológia játékosan általános iskolásoknak! Próbálj ki és alkoss elektromos játékokat, fejlessz áramot, mozgass tárgyakat, kísérletezz velünk! Ismerkedj meg a zene és a számok összefüggéseivel!

unnamed-1436038675.jpg

Pécs városával együttműködve a BIOKOM is igyekszik tenni azért, hogy elviselhetőbb legyen a forróság a városban.