Feladta magát a polgármester lányának támadója!

2013. április 15., hétfő 13:41

nyerges-zoltan-cimlap650x433-1366026609.jpg

Nyerges Zoltán egy kisbolt előtt kért kölcsön egy telefont, hogy feladhassa magát a rendőrségen. A szemtanúk szerint a többnapos bujkálás ellenére a férfi nem tűnt megviseltnek.

"Ny. Zoltán a mai napon 11.20 -kor feladta magát a rendőrségen. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette, gyanúsítotti kihallgatása megkezdődött."- adta hírül a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság április 14-én, vasárnap.

 

Nyerges Zoltán ellen országos körözést adtak ki, miután megtámadta és súlyosan bántalmazta a pécsi polgármester, Páva Zsolt 20 éves lányát.

hirdetés

A lány éppen egy egyetemi rendezvényről tartott hazafelé egyedül, amikor a férfi megtámadta. Ugyan sikerült elmenekülnie a helyszínről, súlyosan megsérült, a támadó eltörte az arccsontját, az orrát, szétszaggatta a ruháit.

 

A férfi ezután több napig bujkált az őt kereső rendőrök elől,feltehetőleg egy ismerősénél. Végül egy Fülemüle utcai kisbolt előtt hívta fel a rendőrséget, majd az utcán megvárta őket.

A rendőrség egyelőre nem adott ki több információt az ügyről, annyi biztos, hogy megkezdődött a kihallgatás, a férfi előzetes letartóztatásáról délután kettőkor dönt a Pécsi Járásbíróság.

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2016. április 12. - A város 60 pontján javítják ezekben a hetekben a téli hibák után ideiglenesen helyreállított útburkolatot a Tettye Forrásház megbízásából. A szakemberek mintegy 1240 négyzetméternyi útburkolatot és járdát állítanak helyre, minden esetben az út kezelőjének előírásai és elvárásai szerint.

A Pécsi Ítélőtábla jövő szerdán kezdi tárgyalni másodfokon a Bándy Kata rendőrségi pszichológus megölésével vádolt Péntek László büntetőügyét. A táblabíróság korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy ha nem lesz bizonyítási indítvány, amelynek a bíróság helyt adna, nem kizárt, hogy az ügyben már az első tárgyalási napon jogerős ítélet születik.

koltozes400-1457156380.jpg

Komló, 2016. március 5. - Komló önkormányzata kilenc telket bocsát ingyenesen azok rendelkezésére, akik a családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) igénybevételével új ingatlan építése mellett döntenek.