Ékszerboltrablás: robbantással fenyegetőzött a támadó

2013. július 26., péntek 13:20

Kézigránátnak mondott tárggyal fenyegetőzve rabolt ki egy pécsi ékszerboltot egy férfi július 25-én, csütörtökön - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség internetes oldalán olvasható közlemény szerint az ötven év körüli férfi a pécsi üzlet felrobbantásával fenyegetőzött, ha az eladó nem adja át a boltban található ékszereket. Az alkalmazott ezt nem tette meg, dulakodott a támadóval, aki végül egy ékszereket tartalmazó dobozzal elmenekült, a kezében lévő tárgyat pedig a földre dobta.
   
A rendőrség személyleírása alapján a rabló 180 centiméter magas, vékony testalkatú, kopaszodó, enyhén vöröses bajuszú, a bűncselekmény elkövetéskor fehér hosszú ujjú felsőt és grafitszínű nadrágot viselt.

hirdetés

 

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

Este nyolc órakor riasztották a tűzoltókat a pécsi Páfrány utcába, ahol egy társasházi lakásban szúrós, kellemetlen szagot éreztek a lakók.

Pécs, 2014. október 7. - Ingyenesen letölthető és telepíthető, okostelefonokon használható vészjelző programot tesztel a pécsi önkormányzat.

ortodox400-1393445594.jpgPécs, 2014. február 26. - Nagyjából 69 millió forintból építenek Pécsen új szerb ortodox kápolnát és hozzá harangtornyot. A napokban megkezdett munkálatok az "Értékes Pécs" projekt keretein belül valósulnak meg.