Egy férfit gázolt halálra a személyvonat Pécsen

2013. július 12., péntek 21:59

A Páfrány utca mögötti pályaszakaszon egy ismeretlen férfi féktávolságon belül a menetrend szerint közlekedő személyvonat elé lépett.

A pótlóbuszok Pécs és Mecsekalja-Cserkút állomások között, péntek délután fél hattól hat óráig közlekedtek – közölte a Mávinform. A tájékoztatás szerint egy Pécsre tartó vonat elgázolt egy embert, a helyszínelés este hatig tartott.

hirdetés

 

Az esettel kapcsolatban a bama.hu megkereste a rendőrséget, ahonnan azt a tájékoztatást kapták, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint 15 óra 25 perc körül a Pécs, Páfrány utca mögötti vasúti pályaszakaszon egy ismeretlen férfi féktávolságon belül a menetrend szerint Budapest- Pécs között közlekedő személyvonat elé lépett, mely következtében életét vesztette.

 

Az eset körülményeit a Pécsi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja.

Kapcsolódó cikkek

golyafioka-a-feszekben400-foto-voros-anna-ddnp-1402848659.jpgPécs, 2014. június 15. - Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Magyar Nemzeti Parkok Hetét, amely hazánk természeti és kulturális értékeire, nemzeti parkjaink ökoturisztikai programjaira kívánja felhívni a figyelmet. A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság szakvezetéses túrákkal, érdekes programokkal várja a vendégeket a programsorozat keretében.

Pécs, 2015. február 10. - Konzultációt indítanak a baranyai megyeszékhelyen azért, hogy a pécsiek elmondhassák, szerintük mire fordítsa az önkormányzat az oda érkező uniós forrásokat - jelentette be tegnap Páva Zsolt polgármester.

kormanyablak-uranvaros-mti400-1394889324.jpgA járási hivatalok életében egy újabb mérföldkőhöz érkezett Pécs. Elkészült és megnyitották az új járási kormányablakot Uránvárosban, a Szántó Kovács János utca 1. szám alatt. Itt az ügyfelek szinte valamennyi közigazgatást érintő ügyüket egyetlen „ablaknál” el tudják intézni. A Nagy Lajos Király útja 3. alatt ezzel egy időben megszűnik a szolgáltatás - írja a PécsMa.hu hírportál.