Égési sérülések a buszon

2014. február 12., szerda 13:13

Égési sérülésekkel szállították kórházba azt a pécsi diáklányt, aki ismeretlen maró anyagba ült az egyik buszon.

Már többször is előfordult, hogy összekente magát a buszokon, így leülés előtt ellenőrizte, tiszta-e az ülés, nyilatkozta a diáklány.

Amikor helyet foglalt, érezte, hogy mégis beleült valamibe, mert nadrágja átázott. A kollégiumba érve levetette az átnedvesedett ruhadarabot, de bőrét csípni, marni kezdte az anyag, így a bőrgyógyászatra ment, ahonnan kórházba szállították.

hirdetés

 

"Nagyon ronda volt a bőrőm és nagyon fájt, ezért a bőrgyógyászati rendelésre vettem az irányt. Itt megvizsgáltak, majd mentőt hívtak, ami az Akác utcai égési oszályra vitt. A feketére mart felületet bekötötték, és fájdalomcsillapítót is kaptam, azonban nem tudták pontosan megmondani mennyi idő alatt gyógyul meg."

 

A rendelőből és a kollégiumból is jelezték a történteket a Tüke Busz felé, ahol válaszul annyit közöltek velük, hogy hidegzsíroldó kerülhetett az ülésre.

Egyéb tájékoztatást még nem adtak az ügyről- írta a bama.hu.

 

 

/bama.hu/ 

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2013. augusztus 21. - Tulajdonosa hajlandó bekeríteni és őrizni a több mint két évtizede lakatlan 25 emeletes pécsi magasházat - tájékoztatta a Baranya megyei kormánymegbízott szerdán az MTI-t.

Budapest, 2016. december 10. - A Zsolnay név egy kereskedelmi márka, ami családra utaló jellegét elveszítette, a név árujelzővé vált, amit kizárólag a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. használhat - közölte a társaság pénteken az MTI-vel a Zsolnay név használatáról Pécs városa és a Zsolnay család három tagja között született csütörtöki megállapodásra reagálva. Ha az érintett felek továbbra is folytatják jogsértő magatartásukat, akkor a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. feljelentést tesz ellenük - olvasható  a levelükben.

baranya-18-utszakasz400-1416805840.jpgPécs, 2014. november 23. - A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság a múlt héten mutatta be a sajtó képviselőinek a téli intézkedési tervét, amely tartalmazza Baranya közútjainak legveszélyesebb szakaszait.