Délután zavaros lehet a víz a belvárosban

2015. március 19., csütörtök 06:05

Pécs, 2015. március 19. - A Tettye Forrásház tájékoztatja ügyfeleit, hogy az ivóvízhálózat karbantartása miatt a mai napon, március 19-én 13.00 és 16.00 óra között átmeneti vízzavarosodás és nyomásesés várható Pécsett az Aradi vértanúk útja - Szentágothai sétány - Majorossy utca - Mária utca - Széchenyi tér - Janus Pannonius utca - Dóm tér által határolt területen.

A megszokott kiegyensúlyozott vízminőség rövid időn belül visszaáll. A szolgáltató javasolja érintett ügyfeleinek, hogy a jelzett időszakban fordítsanak fokozott figyelmet vízfelhasználással üzemelő háztartási eszközeikre, a mosó- és mosogatógépek beindítása előtt minden esetben ellenőrizzék a vizet.

hirdetés

 

Ügyfelei megértését és türelmét köszöni a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

Kapcsolódó cikkek

Este nyolc órakor riasztották a tűzoltókat a pécsi Páfrány utcába, ahol egy társasházi lakásban szúrós, kellemetlen szagot éreztek a lakók.

kamion-az-oldalan400-1384286132.jpgA viharos erejű szél reklámtáblát bontott meg, fát döntött ki Pécsett, de emellett közúti balesethez, kéménytűzhöz, gázszivárgáshoz és holttest kiemeléséhez is riasztották tegnap a baranyai tűzoltókat - tájékoztatta portálunkat Kasza Anett megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

varoshaza400-1429847907.jpgPécs, 2015. április 24. - Tervpályázatot hirdet meg egy új vásárcsarnok építésére és környezetének rendezésére a város önkormányzata - erről tegnapi ülésén döntött a pécsi közgyűlés.