Bombafenyegetés miatt szakadt félbe a lakodalom

2013. július 20., szombat 12:53

bomb-1374317681.jpg

Egy órán belül rendőrkézre került az örömanya volt élettársa, aki azzal fenyegetőzött, hogy bombát robbant egy tegnapi pécsi lagzi helyszínén.

Ismeretlen férfi tett telefonon bejelentést július 19-én este a rendőrség ügyeletére, hogy bombát helyezett el az egyik pécsi vendéglőben, amely fél óra múlva robbanni fog.  A rendőrség azonnal megkezdte az épület kiürítését, ahol éppen lakodalmat tartottak.

hirdetés

 

A kiürítés után a bombakutatói állomány segítségével átvizsgálták a vendéglőt, intézkedtek az ismeretlen elkövető felkutatására. A gyors akció eredményeként a Pécsi Rendőrkapitányság munkatársai a helyszín közelében egy órán belül elfogták, majd előállították a 42 éves zákányi lakost. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, közben beismerő vallomást tett.

 

A büntetlen előéletű elkövetővel szemben - szabadlábon hagyása mellett - a Pécsi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 

Forrás: police.hu/Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Képünk illusztráció.

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2015. június 3. - Egyszerűsödik a vízdíjszámlák postázása és rendezése a jövőben: az elkövetkezőkben a Tettye Forrásház Zrt. évente két alkalommal küld csak számlát. A féléves leolvasások után az elszámolás mellett a következő időszak részszámláit is kézbesítik a háztartásoknak.

gandhi-indiai-szoba-atadasa400-1397066206.jpgPécs, 2014. április 9. - Húszéves a pécsi Gandhi Gimnázium, amelyben már nyolcszáznál is több roma diák szerzett érettségi bizonyítványt. Az alkalomból "indiai szobát" adtak át az iskolában.

magashaz-elkerulo2015dec28-400-1452573700.jpg

Pécs, 2016. január 12. - Jövő hétfőn adják át forgalomnak a 25 emeletes magasház bontása keretében kialakított ideiglenes elkerülő utat - közölte a kivitelező konzorcium hétfőn.