Baranya megyei körözési toplista

2013. február 27., szerda 13:15

wanted.jpg2011 után most tette először közzé a Baranya megyei rendőr-főkapitányság a legkeresettebb baranyai bűnözők top10-es listáját. Az érintetteket általában nem is egy, hanem több elfogatóparancs alapján is keresik, közülük többeket nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában. A listán szereplők többségét nem a legsúlyosabb bűncselekmények miatt, hanem például lopás, csalás, sikkasztás miatt üldözik, de van, aki tartásdíj nem fizetése miatt akasztott tengelyt a hatósággal.

A rendőrség természetesen a lakosság segítségére is számít a körözöttek elfogása érdekében. A hatóság a 107-es, illetve a 112-es segélyhívó számokon várja a bejelentéseket. Nem tanácsos azzal próbálkozni, hogy magunk fogjunk el egy felismerni vélt bűnözőt, hiszen egy részük semmilyen erőszaktól nem riad vissza.

hirdetés

További információ a www.police.hu/baranya/KorozesTop10 oldalon található.

 

Forrás: bama.hu, police.hu

Kapcsolódó cikkek

szalmabala400-1437995463.jpgPécs, 2015. július 27. - Csaknem 180 ezer tonna bálázott lágyszárú biomasszát szerzett be a pécsi hőerőmű a térség mezőgazdászaitól a június végén zárult szalmaévben, a most zajló, betakarítástól betakarításig tartó időszakban pedig mintegy 200 ezer tonna mezőgazdasági melléktermék felvásárlását tervezi - közölte a működtető Pannonpower társaságcsoport.

kep-088-1372263280.jpg

Sajátos módon ünneplik Horvátország EU-s csatlakozását a holland származású Simon Wintermans ötletének köszönhetően. Hogy Pécs városa is fontosnak tartja az akciót, azt jól mutatja, hogy Nagy Csaba alpolgármester is végigkerekezi a távot. A sajtótájékoztatón elmondta: a város számára rendkívül fontos a Pécs-Eszék évtizedes testvérvárosi kapcsolat. A határ eltűnésével pedig további üzleti lehetőségek nyílnak meg, ami új impulzus lehet mindkét város számára.

Még mindig nem született ítélet F. László ügyében, aki tavaly augusztusban leszúrta a PVSK cselgáncs szakosztályának versenyzőjét, B. Dánielt. A fiú a helyszínen életét vesztette. A 41 éves F. Lászlót napokkal később fogták el egy kertvárosi lakásban - számol be a PécsMa.hu portál.