Átszállás nélkül a belvárosba - Ön mit szól hozzá?

2013. december 31., kedd 19:25

Jelentős vonalhálózati átalakításra készül a Tüke Busz 2014. február 1-jétől. A változtatásokkal a cég alapvető célja, hogy a peremkerületek a belvárosi részekről közvetlenül, a frekventált időszakokban a mainál sűrűbben legyenek elérhetők. A tervekhez most bárki hozzászólhat.

Az új menetrend és vonalhálózati térkép tervezetét a Pécs és Térsége Közösségi Közlekedéséért Egyesület bevonásával készítette el a Tüke Busz Zrt.

hirdetés

 

A dokumentumokat a cég nemrég közzétette honlapján. Ezzel egyrészt szeretnék elkerülni, hogy bárkit is meglepetésként érjenek a februári változások, másrészt pedig lehetőséget kívánnak biztosítani az építő jellegű észrevételek megtételére.

 

A tervezettel kapcsolatos véleményeket 2014. január 5-ig a [email protected] e-mail címre várják.

Forrás: www.tukebusz.hu

Kapcsolódó cikkek

fire-wallpaper-7-1372950703.jpg

Tűz ütött ki az évek óta üresen álló épületben ma délután, a tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-vel.

Pécs, 2016. július 15. - Befejeződött a Komlói Bányász Sport Klub (KSBK) sportközpontjának mintegy 50 millió forintos beruházással megvalósult belső felújítása - közölte a város önkormányzata.

bozotirtas1-1405021184.jpgPécs, 2014. július 11. - Bozótot irtanak a Tettye Forrásház Zrt. munkatársai Pécs-Nyugaton. A társaság szakemberei a villanyvezetékek alatti sűrű aljnövényzetnek vágtak neki, mivel - bár nem köztudott és az ágazatban nem is általános - a pécsi szolgáltató az ivóvíz- és szennyvízhálózat mellett középfeszültségű villamos hálózatot is üzemeltet.