Átalakul az ebtenyésztők országos szervezete

2013. augusztus 21., szerda 10:42

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete (MEOE) a közelmúltban megtette az utolsó lépést a szövetséggé válás irányába. A működési területüket érintő új jogszabályi környezetnek való megfelelés késztette az országos elnökséget arra, hogy határozatot hozzanak, a MEOE tagjai csak önálló jogú szervezetek, azaz egyesületek és alapítványok lehetnek. A pécsi önálló jogú szervezet várja tagjai közé azokat a magánszemélyeket, akiket érintenek a változások.

Az országos elnökség egyhangú határozata értelmében a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesülete Szövetségének augusztus 13-tól magánszemély már nem lehet tagja. Ettől a naptól az országos központjukban nem biztosítanak lehetőséget a tagbelépésre és a tagdíjbefizetésre.

hirdetés

 

A MEOE arra kéri minden tagját, aki még nem önálló jogú szervezetben tevékenykedik, hogy vegye fel a kapcsolatot a kutyája fajtájának megfelelő, speciális fajtagondozó szervezettel, vagy a lakóhelyéhez legközelebbi vidéki MEOE-szervezettel.

 

A MEOE Pécsi Önálló Jogú Szervezete a MEOE tagjaként és szerződött partnereként tagjai körébe várja mindazokat, akik jelenleg még közvetlenül a MEOE tagjai, de a tagsági viszonyukat önálló egyesületi tagszervezetében kívánják folytatni. A pécsi egyesület valamennyi tagja számára a MEOE minden szolgáltatását tagi kedvezményes áron biztosítja - derül ki mindez a meoepecs.hu honlapon megjelent információkból.

Kapcsolódó cikkek

magashaz.jpgHajléktalanok okoztak tüzet, amikor berendezési tárgyakat gyújtottak meg a Magasházban.

Pécs, 2015. január 9. - A Sopianae Egyesület a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának szakmai támogatásával vetélkedőt hirdet Gazdasági alapok a való élethez néven a dél-dunántúli régió 9-12. osztályos középiskolásai számára.

A vád szerint a katolikus pap 9 millió forinttal rövidíthette meg az államot, az egyházmegyének pedig 213,5 milliós kárt okozhatott. A volt vagyonkezelő arra hivatkozik, hogy nem volt pénzügyi végzettsége, ezért senki nem kérhet rajta számon szakmaiságot.