Alig van már kiállítói hely a PÉCSEXPO-n

2014. április 3., csütörtök 06:00

pecsexpo-motoros400-1396496476.jpgPécs, 2014. április 3. - Ha június, akkor PÉCSEXPO. Szakmai és családi programokkal, partnertalálkozókkal és helyszíni akciókkal várja a kiállítókat és a vendégeket Pécs és Baranya legjelentősebb, három éve újjászületett ipari és kereskedelmi vására.

Régi ismerősök és újdonságok egész sora fogadja majd a látogatókat a PÉCSEXPO-n június 5-8. között az Expo Centerben. A hagyományokhoz híven ezúttal is a megye gazdaságának színe-java felvonul majd, hogy bemutassa legújabb termékeit, szolgáltatásait a potenciális vevőknek. A szakmai programok elsősorban csütörtök-péntekre koncentrálódnak: horvát-magyar partnertalálkozó, szakhatósági bemutatkozás és számos kapcsolatépítési lehetőség szerepel a kínálatban. A hétvége viszont elsősorban az érdeklődőké: családi és gyermekprogramok, bemutatók és nyereményjátékok követik majd egymást.

hirdetés

 

A régi pécsi vásárokat három évvel ezelőtt feltámasztó lelkes vállalkozók, Bognár Szilárd és Szabó Ervin folyamatos fejlődésről és növekvő érdeklődésről tudnak beszámolni. Mintegy két hónappal a kapunyitás előtt a tízezer négyzetméternyi fedett és szabadtéri standterület nyolcvan százaléka már elkelt. Érthető is, hiszen sehol máshol nem lesz ilyen lehetőségük a helyi gazdasági szereplőknek, hogy bemutassák termékpalettájukat és első kézből származó információkat nyerjenek a szolgáltatásaikról.

 

A szervezők szorosan együttműködnek a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával: a gazdasági önkormányzat félszáz kkv kiállítói megjelenését támogatja és szakmai rendezvényeket is szervez. De a támogatók között ott van a pécsi önkormányzat is, amely minden fórumon kiállt a szakkiállítás mellett. Így minden feltétel adott ahhoz, hogy idén is sikeres, jó hangulatú esemény legyen a PÉCSEXPO.

 

További információk a www.pecsexpo.hu és az [email protected] címeken, valamint a 06-30/9940-520 telefonszámon.

 

Forrás és fotó: Expo Szervező Kft.

Kapcsolódó cikkek

20130220-aktualis-p-laszlo-megszolalt-bandy-1365190927.jpg

A bíró ítéletet hirdetett: „Eddig volt és nincs tovább”

2013. május 14., kedd - Hegedüs Norbert, a Lungo Drom jelöltje fideszes támogatással nyerte meg a kenderföldi körzetben az önkormányzati képviselő-választást.

rendorseg.jpg

2013.február 6-án a Pécsi Rendőrkapitányság nyomozói sorozatbetörőt fogtak el és vettek őrizetbe.