A Group’N’Swing koncertje zárja a villányi péntekeket...

2014. augusztus 13., szerda 16:35

groupnswing-1407940840.jpg

Augusztus 15-én, pénteken búcsúzik a Ha Péntek, akkor Villány! rendezvénysorozat. A júniusban kezdődött programokon több ezer látogató érkezett Villányba és a Rendezvénytérre, hogy színvonalas koncerteken kapcsolódjon ki a legjobb villányi borok kóstolása közben. A következő nagy rendezvényig még kicsit várni kell, október 3-5-én rendezik meg a villányi vörösborok hagyományos fesztiválját.

Az utolsó állomásához érkezett a Ha Péntek, akkor Villány! program. A rendezvénysorozaton június 6. és augusztus 15. között a legszebb villányi borok, ismert és népszerű borászatok, a borvidék egyedülálló hangulata és izgalmas programok várták a kikapcsolódni vágyókat és a borszeretőket.

hirdetés

 

A pénteki koncert méltó befejezése lesz az idei nyári rendezvényeknek, a Balkán Fanatik, a Kowalsky Meg A Vega, a Gypo Circus,  Ganxsta Zolee és a Kartel, illetve a Rozé Fröccs Fesztivál sikerei után egy igazi bulizenekar várja majd a közönséget.

 

A Group’N’Swing zenekar Magyarország kedvenc Swing & Boogie Show zenekara, mely saját, kifejezetten táncparkettre szánt, boogie-s lüktetésű, de swinges, big band-es hangulatot idéző szerzeményeivel, és a stílushoz passzoló karakteres imidzsével vívta ki a szakma és a közönség elismerését.

 

Augusztus 15-én fellép még a Rendezvénytéren a Villányi Kadarka Tánccsoport és a Siklósi Pelikán Tánccsoport, az utcabált a Royal Zenekar biztosítja.

 

További információ: www.villanyirendezvenyter.hu

Kapcsolódó cikkek

gyerekek-szinpadon400-1450152268.jpgBudapest-Pécs, 2015. december 14. - A betlehemi történettel ismerkedhetett meg bábjáték formájában az az ötven hátrányos helyzetű, mindszentgodisai általános iskolás, aki a K&H a hátrányos helyzetűekért program jóvoltából látogatott el a Pécsi Harmadik Színház előadására.

energiatakarekossagi-nap400-1384493159.jpg„KÉK-Zöld Iroda” című Új Széchenyi Terv-projektjének energiahatékonysági kiállítására és családi programjaira várja az érdeklődőket a pécsi önkormányzat, a Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület és az Ökováros - Ökorégió Alapítvány és a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt.

letoltes-1367187134.jpg

Mától elindult a pécsi buszcsere program – jelentette be Csizi Péter csütörtök délelőtt sajtótájékoztatón. Az alpolgármester az első négy autóbuszt is megmutatta, de továbbiak is jönnek hamarosan.