700 vasparipa Pécs útjain

2014. április 10., csütörtök 19:25

700 motoron 1000 motoros vonja magára autós és gyalogos pécsiek figyelmét szombaton. Gurulásukkal jelzik: a tavasz és a jó idő beköszöntével újra megjelennek az utakon a robogók, sportmotorok, chopperek, ami mindenkitől fokozottabb figyelmet követel a közlekedés valamennyi résztvevőjétől. 

A szezonnyitó gurulás résztvevői délután egy órakor Leonardo lovát is megnézik a Széchenyi téren, ahol gyerekek és felnőttek is megcsodálhatják vasparipákat. Sőt, arra is remek alkalom nyílik, hogy közös fotón szerepeljenek a kolosszussal.

hirdetés


Szöllősi Pepe, Magyarország egyik leghíresebb motoros streetfighterének show-ját délután két órakor nézhetik meg az érdeklődők az Expo Center parkolójában. Motoros rendőrök egy csoportja ügyességi bemutatóval készül és egy mentő motort is láthatnak a motorok szerelmesei. Lesz legek versenye, kolbászevő verseny, és az esemény témájához hűen alkoholmentes sörivó verseny is. A legszebb motoros hölgyek szépségversenyen vehetnek részt. A motor-szépségversenyen kategóriánként osztanak díjat és külön elismerés jár a legszebben festett motorért is.


A rendezők szeretettel várják mind a motorosokat, mind pedig a motor nélkül érkezőket, hisz számukra is sok érdekes és látványos programmal szolgálnak.

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2014. december 23. - Két év tíz hónap letöltendő börtönbüntetéssel sújtotta a Pécsi Ítélőtábla másodfokú, nem jogerős tegnapi ítéletében a Pécsi Egyházmegye gazdasági bűncselekményekkel vádolt volt vagyonkezelőjét.

tapintasos-tapasztalatszerzes-jatekos-korulmenyek-kozott400-1481778145.jpg

Pécs, 2016. december 15. - Játékos formában készülődtek a gyerekek a karácsonyra a Rovitex pécsi üzemében, ahol nem csupán kakaóval és kaláccsal várták a résztvevőket, hanem a korai fejlesztést is segítő programokkal.

ddc1-400-1431248093.jpgBeremend, 2015. május 11. - Horvátországból érkezett az az 54 mérnökhallgató és két professzoruk a Duna-Dráva Cement Beremendi Gyárába, akik múlt héten gyárlátogatás során ismerkedtek meg a cementgyártás korszerű és fenntartható technológiájával.