Visszaélnek az E.ON nevével

2013. szeptember 13., péntek 05:28

Az elmúlt időszakban az E.ON Hungária Zrt. néhány ügyfele olyan levelet kapott, amely a cég nevében arról értesítik őket, hogy a vállalat által szervezett nyereményjáték sorsolásán évekre szóló áramszámla átvállalást, üzemanyag utalványt, illetve értékes tárgynyereményeket nyertek - tájékoztatta portálunkat az E.ON.

A garantált 30 000 forintos nyeremény ígéretével kecsegtető értesítés az ajándékok átvételét személyes megjelenéshez és egy termékbemutatón való részvételhez köti.

hirdetés

 

Az E.ON Hungária Zrt. a fent leírt nyereményjáték szervezéséhez sem korábban, sem most nem járult hozzá, abban semmilyen formában nem vett részt, ilyen akciót nem indított és a jövőben sem tervez hasonlót.

 

Mindezek alapján az E.ON Hungária Zrt. nevének a fenti nyereményjáték szervezőjeként való említése félrevezető és minden alapot nélkülöz - derül ki a cég közérdekű közleményéből.

Kapcsolódó cikkek

Pécs, 2016. december 12. - Csütörtökön, december 15-én éjféltől jogszabályi előírások miatt szünetel a mobilvásárlás keretében igénybe vehető vasúti menetjegyváltás. A szolgáltatást alkalmanként használó néhány ezer ügyfél még december közepéig a mobilegyenlege terhére is megvásárolhatja a vonatjegyét - akár 15 napos elővétellel. A MÁV-START internetes jegyváltási felületén keresztül bankkártyával továbbra is fizethetők a menetjegyek és az e-vonatjegyek.

Budapest, 2016. július 12. - Köznevelésben dolgozó pedagógusok oszthatják meg az IKT-eszközök kreatív használatával kapcsolatos ötleteiket a Digitális Módszertárban. A kiemelkedő ötletek feltöltői díjban részesülnek.

Budapest, 2015. június 12. - Rengeteg diák vállal munkát a nyáron, de talán nem tudja mindenki, hogy a közteherviselés szempontjából a dolgozó diákok már felnőttnek számítanak. Bejelentésükre, adózásukra ugyanolyan szabályok vonatkoznak, mint más munkavállalók esetében.