Vajon dél-dunántúli a legszebb autós útvonal?

2014. szeptember 25., csütörtök 06:05

kedvenc-hazazi-autos-utvonal400-1411588545.jpgBudapest, 2014. szeptember 25. - Egy különleges kezdeményezésnek hála erre hamarosan fény derülhet. Ehhez viszont az Ön véleményére is szükség van!

A Shell közelmúltban közzétett rendhagyó felhívásában szeretné összegyűjteni a legszebb és legizgalmasabb hazai autós útvonalakat, amelyek majd egy nemzetközi összeállítás részeként bekerülhetnek a világ 100 legszebb útvonalai közé. Ebből az összeállításból pedig természetesen Dél-Dunántúl legszebb útvonalai sem hiányozhatnak. Itt a remek alkalom tehát, hogy Ön is megmutassa, régiónk különleges tájain autózni feledhetetlen élmény!

hirdetés

 

Ehhez nincs más teendője, mint október 15-ig nevezni kedvenc magyarországi autós útvonalát a verseny honlapjára, a www.shell.hu/legizgalmasabbautosutak honlapra feltöltött egyetlen fotóval vagy videóval, majd megosztani azt a közösségi médiában.

 

A felhívásra már több útvonal is érkezett régiónkból - például Kaposvár mellől, illetve a sásdi kistérségből - amelyek várják a támogató szavazatokat, hogy biztosan bekerüljenek a legjobb hazai útvonal-válogatásba. Régiónk csodálatos tájai azonban korántsem merülnek ki ebben a néhány példában, érdemes tehát mindenkinek nevezni saját kedvencét!

 

Forrás: Shell Hungary

Kapcsolódó cikkek

nemzeti kártya: ez nem vicc

A jövőben egyetlen okmányon tárolhatják majd minden adatunkat, sőt, a kártya BKV bérletként és bankkártyaként is funkcionálhat.

Budapest, 2015. június 15. - Katolikus papokat és diakónusokat szentelnek a nyáron országszerte - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia. Országszerte összesen 20 papot és 17 diakónust szentelnek fel.

Budapest, 2016. július 24. - Az utazásszervezési piac évről évre tisztul, tavaly például több mint 30%-kal emelkedett a megszűnő cégek száma ebben az ágazatban. Jó hír azonban, hogy a felszámolással megszűnő cégek száma jelentősen (41%-kal) csökkent. Az üzleti lehetőséget ismét egyre többen látják meg e területben, hiszen idén már az első félévben annyi utazásszervező céget alapítottak, mint 2015. egészében - derül ki az OPTEN céginformáció szolgáltató adataiból.