Új üzleti modell hajtja a magyar KKV-kat

2014. május 9., péntek 07:00

Budapest, 2014. május 9. - Az elmúlt évek üzleti sikertörténetei, az egyre bővülő taglétszám, a BNI tagok tavalyi évi 12,1 milliárdos többletbevétele és az ország különböző részein egymást ismerősként köszöntő üzletemberek növekvő száma mind arra utal, hogy a „GIVERS GAIN” („AKI AD, AZ NYER!®”) sikerfilozófia nem csak Amerikában, de immár Magyarországon is hódít.

A BNI (Business Network International) több mint negyedévszázados történelme alatt az üzleti kapcsolatépítés és a kapcsolati marketing vezető szervezetévé vált. Mára a szervezet 59 országban,  6500 csoporttal, 160 ezer főt meghaladó taglétszámmal működő üzleti közösség, ahol a tagok jutalékmentesen, bizalmi alapon segítik egymást üzleti ajánlásokkal. Sikerük titka a filozófiájuk: „GIVERS GAIN” („AKI AD, AZ NYER!®”), és az a szigorú módszertan, amely meghatározza a heti rendszerességgel zajló találkozók menetét.

hirdetés

 

A hetente megrendezésre kerülő, 90 perces csoporttalálkozók alkalmával, egy kellemes reggelivel egybekötött, ajánlási alapon működő vállalkozásépítés zajlik, ahol a cégek képviselői tevékenységük rövid bemutatása után kapcsolatot kereshetnek a számukra kulcsfontosságú vállalkozások vezetőihez.

 

A BNI Magyarországon 2008 óta működik, 2013-ben 600 magyar vállalkozás rendelkezett tagsággal. Immár 12 fővárosi és további 13 vidéki csoport (Győr, Veszprém, Kaposvár, Pécs, Szeged, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Gyöngyös, Kecskemét, Vecsés, Budaörs, Budapest) mondhatja el magáról, hogy tagjai a jól működő, globális hálózatnak.

 

„Magyarországon is egyre több kis- és középvállalkozás ismerkedik meg a networking fogalmával, és filozófiájával. Mára már elkerülhetetlen, hogy ne legyen üzleti környezetünkben legalább egy ember, aki az „Aki ad, az nyer!®” sikerfilozófiának köszönheti cége fejlődését. A profi sikerközösség magyar tagjai tavaly 12,1 milliárd forint többletbevételt generáltak egymásnak.” - mondta el Avidor András networking szakértő, a BNI Magyarország és Szlovákia igazgatója.

 

Forrás és további információ: BNI Magyarország

Kapcsolódó cikkek

gumicsere-noi-szemmel400-1478937081.jpg

Budapest, 2016. november 12. - A nők 64%-a rendszeresen vezet autót, és ma már minden második hölgy maga intézi téli-nyári autógumi-cseréjét. Bár sokakban az a meggyőződés él, hogy műhelybe járni férfi feladat, a tény az, hogy a nők egyre bátrabban szervizeltetnek.

Pécs, 2016. július 8. - Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt nyomoznak a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) dél-dunántúli bűnügyi igazgatóságának pénzügyi nyomozói. A gyanú szerint az elkövetők traktorok és mezőgazdasági gépek adásvételével félmilliárd forint áfát csaltak el - tájékoztatta a szervezet sajtóreferense az MTI-t.

Budapest, 2013. szeptember 15. - Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt indított vizsgálatot a rendőrség annak a két vonatnak az ügyében, amelyek ugyanazon a vágányon, egymástól száz méterre, szemben álltak meg szombat délelőtt a fővárosban, Kelenföld és Háros között. A MÁV még az eset napjának délutánján közölte: a biztosítóberendezés meghibásodásakor alkalmazandó biztonsági előírások miatt nem fordulhatott elő baleset.